A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
EXTRA kedvezmények<strong> SALE AKCIÓ <strong> ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények</strong> EXTRA kedvezmények SALE AKCIÓ ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél
3.290 Ft
2.303 Ft
Webshop kedvezmény: 987 Ft 30%
25% KEDVEZMÉNNYEL saját kiadású sikerkönyvek
SALE akció - EXTRA kedvezmények
AJÁNDÉK VÁSZONTÁSKA 10.000 Ft vásárlás felett
10.000 Ft felett ingyen szállítunk

Restaurant, Hungary - Kordos Szabolcs

3.290 Ft
2.303 Ft
Webshop kedvezmény: 987 Ft 30%
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9786155955716

Restaurant, Hungary - Kordos Szabolcs

Minden, ami a vendég előtt titok marad

„A felszín alatt különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel, szemfényvesztéssel, szenvedéllyel, pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.”

Leírás

Restaurant, Hungary - Kordos Szabolcs

Minden, ami a vendég előtt titok marad

Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.

Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.

Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.

Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!

 

 

 

 

Megrendelhető önálló kötetben:

Értesítést kérek

 

 

 

illetve megrendelhető kedvezményes csomagajánlatban is: 

Mások ezt vették még

Ezek is érdekelhetnek:

Az oldal tetejére