A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Luxushotel, Hungary - A budapesti szállodák legféltettebb titkai - ÚJ FEJEZETEKKEL

Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
3.290 Ft
2.632 Ft
Webshop kedvezmény: 658 Ft
Webshop kedvezmény: 20%
Kordos Szabolcs
ISBN: 9786155955082
Gyártó: 21. Század Kiadó

 

Átdolgozott, bővített kiadás érkezik hamarosan!

Fülszöveg

Új, átdolgozott, bővített kiadással jelenik meg az elmúlt évek egyik legnagyobb hatású riportkönyve, a Luxushotel, Hungary. A bestseller sorozat szerzője, Kordos Szabolcs interjúalanyok tucatjait szólaltatta meg, hogy kiderítse, milyen az élet a forgóajtók mögött és milyen titkokat rejtenek az ötcsillagos szállodák falai a lakosztályoktól az alagsorig, a bártól az igazgatói irodáig. Könyvében feltárja a luxusipar féltett kulisszatitkait: informátorok mesélnek politikai botrányokról, sztárok partijairól, a lobbyban hallgatódzó kémekről.

Megismerhetjük e különös világ rejtelmeit. Budapest jelenének legizgalmasabb történetei köszönnek vissza az oldalakon a recepciós, a boy, a menedzser vagy a takarító szemszögéből. A megszólalók hiteles, a való életből vett elbeszéléseit tartalmazó kötet szórakoztató olvasmány mindazoknak, akik érdeklődnek a szállodaipar, az emberi viselkedés sokszínűsége, a hírességek élete iránt, és azok számára is, akik szeretnek olykor bepillantani a színfalak mögé és a pontos valóságukban szemlélni az élet dolgait.    

Az Urbanista Blog Kordos Szabolcs több könyvéről tett ajánlást az oldalán.