A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Fiona Barton Az özvegy és A gyermek címmel megjelent könyvek szerzője - 21. Század Kiadó

Fiona Bartont hosszú ideje az Egyesült Királyság egyik legismertebb újságírójaként tartják számon. A Daily Telegraph szerkesztőjeként, a Mail on Sunday díjnyertes riportereként, száz és száz ügyet dolgozott fel, hónapokat töltött bírósági tárgyalásokon, figyelte az eseteket, a reakciókat, a vádlottak viselkedését. 

Végigkövette az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb médianyilvánosságot kapott bűnügyét, az angol kislány, Madeleine eltűnését egy portugál nyaralóból, a nyomozást, a szülők meggyanúsítását, a reményt és végül a reménytelenséget.

Kevesen tudnak annyit bűnről, büntetésről, ártatlanságról, vádról, fájdalomról, mint Ő.

És kevesen tudják úgy megírni.

Az özvegy c. könyvével valamennyi nagy nemzetközi sikerlistát megjárta. Az első debütáló könyvét 24 nyelvre fordították le.

 

Fiona Barton a magyar olvasókat is meggyőzte. 

"... azt kell mondanom, hogy élveztem végig a könyvet, nem tudtam letenni és teljes meggyőződéssel jelentem ki, hogy Fiona Bartontól  szeretnék még olvasni." - Könyvutca blog recenziója itt olvasható

 

A 21. Század Kiadó gondozásában megjelent könyvei:
Rendezés: