A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
10.000 Ft felett <strong>AJÁNDÉK választható a kosár oldalon</strong> az általunk felkínált könyvek közül 10.000 Ft felett AJÁNDÉK választható a kosár oldalon az általunk felkínált könyvek közül

MICHAEL CHABON a Ragyog a hold című könyv szerzője

MICHAEL CHABON a 21. Század Kiadó szerzője.

Kiadónknál megjelent könyvei: Ragyog a hold (2017), Kavalier és Clay bámulatos kalandjai (2019)

Michael Chabon 1963-ban született az Egyesült Államokban. Kavalier és Clay bámulatos kalandjai című, formabontó regénye elhozta neki a világsikert, ezért a könyvért 2001-ben elnyerte a Pulitzer-díjat.

A Ragyog a hold 2016-ban és 2017-ben tucatnyi díjat és elismerést kapott, így például a Wall Street Journal, a Washington Post, a New York Magazine is az év könyvének választotta.

Hónapokon át szerepelt a legfontosabb sikerlistákon, pl. a New York Times és az Amazon bestsellerei közt.

A kaliforniai Berkeley-ben él regényíró feleségével, Ayelet Waldmannel és gyermekeikkel. Chabon első könyve huszonöt éves korában, 1988-ban látott napvilágot, azóta írt regényt, memoárt és több kötetnyi novellát, emellett forgatókönyvíróként és producerként is aktív. Wonder Boys című regényéből 2000-ben hollywoodi film készült, de íróként közreműködött a Pókember 2. (2004) és a John Carter (2012) című kasszasikerekben is. 

A 21. Század Kiadó Kult Könyvek sorozata a Ragyog a hold című regénnyel indult útjára, 2019 őszén pedig Chabon legnagyobb sikerét, a megjelenése után rövidesen klasszikussá vált Pulitzer-díjas Kavalier és Clay bámulatos kalandjait jelentetjük meg két kötetben. 

Rendezés:
Az oldal tetejére