A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
EXTRA kedvezmények<strong> SALE AKCIÓ <strong> ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények</strong> EXTRA kedvezmények SALE AKCIÓ ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél

Bankkártyás fizetés tájékoztató - Simple Pay

Bankkártyás fizetési tájékoztató

 

A 21. Század Kiadó - XXI. Század Kiadó Kft. részére a SimplePay biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. 

 

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a SimplePay fizetőoldalára, így a fizetés a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. 

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay a tranzakciókat folyamatosan figyeli, a nem várt események megelőzésében segítséget nyújt. Az Online Ügyfélszolgálat semmilyen formában nincs birtokában az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számlaadatainak (számának, lejárati dátumának), abba betekintést nem nyerhet. 


A Simple bankkártyás fizetést igénybe vevők számára az alábbi kétfajta megoldás áll rendelkezésre:

Fizetés mentett kártyával: a Vevő (Kártyabirtokos) által a regisztrációs tranzakció alkalmával megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Fontos tudni, hogy a bankkártyaadatokat nem a Simple, hanem a kártyatársasági szabályoknak megfelelően az authorizációt végző hitelintézet tárolja le.

Fizetés kártyamentés nélkül: a Vevőnek valamennyi jövőbeni fizetésénél újra meg kell adnia a bankkártyaadatait, illetve az eseti bankkártyás fizetésen túl már Simple fiókkal is lehetősége lesz fizetni.

Amennyiben a vásárló már rendelkezik Simple fiókban regisztrált bankkártyával, a fizetési felületen Simple fiókjával bejelentkezve megtalálja rögzített bankkártyáját, és egy kattintással fizethet is vele.
Amennyiben a vásárló nem rendelkezik a Simple fiókban regisztrált bankkártyával, abban az esetben az új fizetési felületen a fizetési folyamat közben is létrehozhat Simple fiókot, és regisztrálhatja bankkártyáját, így a jövőben gyorsan és egyszerűen fizethet valamennyi SimplePay fizetési felületen, valamint a Simple alkalmazásban
 
A tranzakció lépései:
 
1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét!
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

 

Webshopunkon az alábbi típusú kártyákkal fizethet:

 

Fontos tudnia, hogy a Maestro és a Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a SimplePay rendszere képes elfogadni. 

MIRE FIGYELJEN FIZETÉSKOR? 

Bankkártyával történő fizetésnél 

  •  A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS terminálon történő fizetés díjmentes. 
  •  Már Maestro bankkártyával is lehet fizetni az interneten. Részletekért érdeklődjön kibocsátó bankjánál. 
  •  A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárol és a kereskedő nem teljesít, úgy a bankjánál megadott reklamáció keretében érvényesítheti panaszát, melynek jogossága esetén Ön visszakapja pénzét. 
  •  A kártyabirtokosok azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód, amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni. (A 3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annak utolsó négy számjegye után). Ezt a kódot kérjük, ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN kódot! 
Az oldal tetejére