Barion Pixel

KÖNYVFESZTIVÁL 2023

 

Sok izgalmas őszi újdonsággal várunk a Könyvfesztiválon, ahol a 21. Század Kiadó és a Next21 Kiadó kínálatából a friss újdonságok és a korábbi sikerkönyvek egyaránt megtalálhatóak lesznek.

 

 

✨ Érkezik Kordos Szabolcs sikerkönyvének, az Egy város titkainak folytatása, amelyben a szerző újabb budapesti titkokról rántja le a leplet. Izgalmas és szemet gyönyörködtető kötet lesz, melyhez a fotókat Huszár Dávid készítette.

✨ Új magyar szerzőnk is debütál a Könyvfesztiválon. Szigeti Ildikó tanácsadó szakpszichológus könyvében, a Pszichosztriptízben négy kliens történetén keresztül reflektál a terápiás helyzetre és egyben önmagára is. Érdekfeszítő és elgondolkodtató olvasmány, nem csak a pszichológia iránt érdeklődő olvasóknak.

✨ A kvízek szerelmesei sem maradnak könyv nélkül! Az ATV népszerű műsora, A Géniusz immáron otthon is játszható – a Géniusz kvízkönyv segítségével.

✨ A kétszeres Pulitzer-díjas Colson Whitehead regénye, az Alvilági becsület fekete humorú történet New Yorkról az 1970-es évek régi vágású káoszában. A Harlemi kavarás briliáns folytatása Pék Zoltán mesteri tolmácsolásában érkezik a Könyvfesztiválra.

✨ Ernest Hemingway kedvelői is örülhetnek: megjelenik A győztes nem nyer semmit című kötet, és ezzel az amerikai íróóriás összes novellája elérhető lesz az életműsorozatban.

✨ Ryan Holiday sztoikus erényeket taglaló sorozatának legújabb kötete önuralomra és mértékletességre tanítja az önfejlesztésre nyitott olvasókat. Inspiráló és mellbevágó olvasmány, rengeteg példával alátámasztva.

✨ Nem hagyjuk cserben a romkomok rajongóit sem! A műfaj királynője, Elena Armas új könyvével lepjük meg az olvasókat. Ez a történet is ugyanolyan forró és vicces, mint amit a szerző előző két kötetében megszoktunk.

✨ Készültünk természetesen pszichothrillerrel is. Lisa Jewell bestsellerének, az A Fenti lakóknak a folytatása hasonlóan hátborzongató és vágtató tempójú, mint az első könyv. Garantáltan eldobjátok az agyatokat tőle!

 

 

21. Század Kiadó B14-es standjánál szuper könyvekkel, kedvezményekkel, ajándékokkal és persze nagy szeretettel várunk Benneteket!

   

 

 

Találkozzatok szerzőinkkel a szeptember 28. és október 1. között zajló 28. Budapest Nemzetközi Könyvfesztiválon a Millenárison

Dedikálások:

Szeptember 28., csütörtök:

14:00: Stacey Halls (Familiárisok, A lelenc, Mrs. England)  - a PestText jóvoltából

Szeptember 30., szombat:

11:00: Koniorczyk Borbála és Merker Dávid (Hosszúlépés Budapesten, Hosszúlépés a körúton túl)

15:00: Dezső András (Maffiózók mackónadrágban, Magyar kóla, Fedősztori, Nagyfőnök)

16:00: Jakupcsek Gabriella (A napos B oldal)

17:00: Kordos Szabolcs és Huszár Dávid (Egy város titkai, Egy város újabb titkai)

18:00: Szigeti Ildikó (Pszichosztriptíz)

Október 1., vasárnap:

14:00: Bridget Collins (A könyvkötő, Árulások) - a PestText jóvoltából

 

Szűrés könyvekre

Ár
Gyártó
Kategória
Szerző
Kiadás éve
Kötés típusa
Rendezés:
Neumann Viktor szerk.

Géniusz kvízkönyv

25%
5.990 Ft 4.493 Ft
Az oldal tetejére