x
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Cégadatok:

 

Cégnév:                      XXI. Század Kiadó Kft.

Székhely:                    1025 Budapest Mecenzéf u. 16.

Telephely:                   1137 Budapest Szent István krt. 18.

e-mail cím:                  info@21.szazadkiado.hu, 21szazadkiado.info@gmail.com

Telefonszám:              06-20-451-7917, 06-1-452-1700

Cégjegyzékszám:       01-09-936468 

Nyílvántartásba vette: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Cégbejegyzés kelte:   2010/05/11

Adószám:                   22627775-2-41

 

 

Szórakoztató, tényfeltáró és tabudöntögető könyvek és szerzők egy izgalmas könyvkiadótól.

 

A 21. Század Kiadó - XXI. Század Kiadó néven - 2010-ben alakult és azóta is dinamikusan fejlődik. Elsősorban magyar és külföldi bestsellerek megjelentetésével foglalkozunk. Többek közt olyan világsikereket hoztunk el a magyar olvasóknak, mint az Igazából Mennyország, A halál járt Pemberleyben vagy A lány a vonaton.

Jelentős figyelmet fordítunk a magyarországi viszonyokat bemutató tényirodalomra, köztük van Kordos Szabolcs “Hungary” sorozata vagy M. Kiss Csaba és Bárdos András könyvei.

A XXI. Század Kiadó a Bookline stratégiai partnerévé vált 2012-ben, amikor a Bookline saját kiadású könyvek kiadásába kezdett. A Bookline kiadásban jelent meg a Mick Jagger életrajzi könyve, Bárdos András Kern Andrásról készült könyve, Papp Diána több kötete,  Nagy Szilvia és Szabó Anna szerzőpáros által jegyzett Hölgy alkalmi kísérőt keres, valamint a Tudom mit csinál a gyereked szombat éjjel tényfeltáró riportkötetek. Forrás: Index 

Kiadónk legjelentősebb nemzetközi sikere az Éva lányom - A piros bicikli című napló, melyben Heyman Éva, nagyváradi kislány meséli el gettóba zárásának körülményeit. A kötetet Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban és rövidesen Olaszországban is olvashatják majd.

 

Ha szeretnél időben értesülni újdonságainkról, híreinkről, kérjük iratkozz fel kiadói hírlevelünkre!

 

Amennyiben újságíróként vagy bloggerként is figyeled kiadványainkat, és szeretnél időben értesülni a szakmai híreinkről, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a PR-os kollegánkkal. 

 

PR, sajtókapcsolatok

Tegyi Timea

Mobil: 20 382 2657

E-mail:  timea.tegyi@21.szazadkiado.hu

             tegyi.timea@t-online.hu

 

 

Kiadónk nem tud kéziratokat fogadni. Megértését köszönjük.