Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat

BookUp Könyvesbolt

 

Könyvesbolt a belváros szívében

 

Sokat gondolkodtunk azon, mivel lephetnénk meg olvasóinkat karácsonyra: egy óriási kedvezményes könyvvásárral, egy egész napos rendezvénnyel, ahol nemcsak újdonságainkkal, hanem szerzőinkkel is találkozhatnak, vagy egyszerűen csak mutassuk be, milyen fantasztikus karácsonyi könyvekkel és ajándéktárgyakkal készültünk? Végül arra jutottunk, miért ne lehetne mindent egyben és egyszerre, ráadásul olyan könyves barátokkal közösen, akikkel szívesen vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymás könyveit?

A Bookup Könyvesboltot a 21. Század Kiadó, a Next21 Kiadó, az Animus Könyvek, a Central Könyvek, a Lampion Könyvek, valamint a HVG Könyvek és a HVG Könyvek Junior álmodta és alkotta meg Budapest belvárosában.  A különleges, karácsonyi pop-up könyvesboltban ezen kiadók válogatott könyvei kerülnek értékesítésre. Ha betérsz hozzánk, akkor egy egész olvasói közösség, a szakma és a mi közvetlen ajánlásainkból összeállított, az ünnepi hangulatot szebbé varázsoló könyvek között válogathatsz, ráadásul extra kiadói kedvezményekkel. 

És hogy hová is hozzuk el nektek ezt az előkarácsonyi meglepetést? A Bazilika mellett, a Sas u. 15. alatti Bookup Könyvesboltba várunk mindenkit, aki szeretne velünk közösen ünnepelni jó könyvekkel, kedvezményekkel és exkluzív kiadó ajándékokkal!

Együtt lenni jó!-

BookUp Könyvesbolt

 

 

BookUp Könyvesbolt

1051 Budapest, Sas u. 15.  ( a Bazilika közelében ) 

Nyitva:      Hétfő - Vasárnap           10:00 - 19:00

https://bookup.hu/

Könyvesbolti kínálatunk a bookup.hu weboldalon megtekinthető.

 

 

 

 

 

                     

Az oldal tetejére