Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat

BookUp Könyvesbolt

 

Könyvesbolt a belváros szívében

 

A Bookup Könyvesboltot a 21. Század Kiadó, a Next21 Kiadó, az Animus Könyvek, a Central Könyvek, a Lampion Könyvek, valamint a HVG Könyvek és a HVG Könyvek Junior álmodta és alkotta meg Budapest belvárosában.  A különleges, karácsonyi pop-up könyvesboltban ezen kiadók válogatott könyvei kerültek értékesítésre. Amikor betértél hozzánk, akkor egy egész olvasói közösség, a szakma és a mi közvetlen ajánlásainkból összeállított, az ünnepi hangulatot szebbé varázsoló könyvek között válogathattál, ráadásul extra kiadói kedvezményekkel. 

A BookUp Könyvesboltot az adventi időszakra a Bazilika mellett, a Sas u. 15. alatt hoztuk ideiglenesen létre, amit december 30-án az ünnep végeztével bezártunk. 

Amikor 2022 őszén elindítottuk a közös pop-up könyvesboltot, az volt a terv, hogy a karácsonyi időszakra, december végéig csinálunk közösen valami jót. Valami olyat, amivel megmutatjuk, milyen összefogni és milyen lenne álmaink könyvesboltja. Azt is szerettük volna tudatni, hogy mennyire fontosak nekünk az olvasóink.

Álmunkban se gondoltuk volna, hogy ilyen jól sikerül! 
Csodás két hónap volt, remek könyvbemutatókkal, programokkal, dedikálásokkal, és itt voltak velünk a szerzőink és ti, az olvasóink is. Rengetegen jöttetek és nagyon sok kedves visszajelzést kaptunk. Amiért a leghálásabbak vagyunk, hogy nem csak a könyvekért jöttetek, hanem kicsit hozzánk is. Köszönjük a sok-sok vásárlást, beszélgetést, érdeklődést.
És akkor most itt válaszolnánk meg az egyik legtöbbet elhangzó kérdést: Folytatjátok?

A válaszunk pedig, hogy igen, folytatjuk! 

Bár egy időszakos pop-up boltnak terveztük, de úgy döntöttünk, nem állunk meg!
Elkezdünk dolgozni azon, hogy jövőre folytathassuk. Egy másik helyen, más környéken, de a megszokott csapattal és minőséggel.

Amíg pedig megtaláljuk a végleges helyünket, nem hagyunk magatokra titeket sem! Kövessétek továbbra is a Facebook és az Instagram oldalunkat, mert ezentúl is megosztunk veletek minden érdekességet, ami velünk kapcsolatos.

Hamarosan jelentkezünk, addig is kövessétek a híreinket és olvassátok a könyveinket!

A BookUp csapata

 

 

BookUp Könyvesbolt pop-up könyvesboltként a Sas utcában bezárt, de keressük a helyet ahol végleges könyvesboltként folytatjuk! :)

 

https://bookup.hu/

 

 

 

                     

Az oldal tetejére