A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Paul Auster

Paul Auster új életműkiadásban!

 

Paul Austert majd másfél tucat, a világ sok-sok nyelvére lefordított regénye, novellái és esszékötetei alapján bátran nevezhetjük  az ezredfordulós amerikai szépirodalom egyik legnagyobb alakjának.


Első, saját nevén publikált könyve, a különálló, egymással mégis összefüggő darabokból álló regénytrilógia (New York trilógia) már a nyolcvanas évek végén világhírűvé tette, ezt követte a többi nagy regénye, a Holdpalota, a Leviatán, Az illúziók könyve és a Brooklyni balgaságok végül a 4 3 2 1.

Auster több országban kapott írói díjakat és kitüntetéseket, ő a PEN (nemzetközi írószervezet) amerikai elnök-helyettese. Brooklynban él, sokat utazik, gyakran találkozik az európai olvasóival is.

Az irodalmi közvélemény a Nobel-díj legnagyobb várományosai közt tartja számon.

Paul Auster könyvei az elmúlt időszakban eltűntek a magyar boltokból, de az olvasók hamarosan újra megtalálhatják a polcokon.  A 21. Század Kiadó az idén öt, 2019-ben további regényeit jelenteti meg új, szerzői sorozatában. A rajongók indulásként két Auster kötetet vehetnek kezükbe új borítóval, új kiadásban: A New York trilógiá-t és a Brooklyni balgaságok-at.

 

Oláh Andrea Könyvben utazom című műsorának vendége Pék Zoltán műfordító volt, aki Paul Auster talán legnépszerűbb regényéről, a Leviatánról mesélt.

A teljes beszélgetést meghallgathatjátok a SoundCloud oldalunkon: http://bit.ly/Paul_Auster_Leviatan_interju_Pek_Zoltannal

 

 

Rendezés:
Paul Auster
3.990 Ft 2.993 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 2.993 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 2.993 Ft
Paul Auster
23.940 Ft 15.900 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 2.993 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 2.993 Ft