A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Paul Auster

Paul Auster új életműkiadásban!

 

Paul Austert majd másfél tucat, a világ sok-sok nyelvére lefordított regénye, novellái és esszékötetei alapján bátran nevezhetjük  az ezredfordulós amerikai szépirodalom egyik legnagyobb alakjának.

Egyedi írói stílus, sallangoktól mentes, mégis az emberi lélek mélyére hatoló történetmesélés jellemzi műveit, amelyek különleges, megismételhetetlen olvasói élményt nyújtanak.

Auster több országban kapott írói díjakat és kitüntetéseket, ő a PEN (nemzetközi írószervezet) amerikai elnök-helyettese. Brooklynban él, sokat utazik, gyakran találkozik az európai olvasóival is.

Az irodalmi közvélemény a Nobel-díj legnagyobb várományosai közt tartja számon.

Paul Auster könyvei az elmúlt időszakban eltűntek a magyar boltokból, a 21. Század Kiadó új életműsorozatban jelenteti meg a szerző műveit. 

 

Oláh Andrea Könyvben utazom című műsorának vendége Pék Zoltán műfordító volt, aki Paul Auster talán legnépszerűbb regényéről, a Leviatánról mesélt.

A teljes beszélgetést meghallgathatjátok a SoundCloud oldalunkon: http://bit.ly/Paul_Auster_Leviatan_interju_Pek_Zoltannal

 

 

Kiadónk gondozásában megjelenő Paul Auster könyvek:

Rendezés:
Paul Auster
4.490 Ft 3.367 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 2.992 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 2.793 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 1.995 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 2.992 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 2.992 Ft