A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Paul Auster

Paul Auster új életműkiadásban!

 

Paul Austert majd másfél tucat, a világ sok-sok nyelvére lefordított regénye, novellái és esszékötetei alapján bátran nevezhetjük  az ezredfordulós amerikai szépirodalom egyik legnagyobb alakjának.


Első, saját nevén publikált könyve, a különálló, egymással mégis összefüggő darabokból álló regénytrilógia (New York trilógia) már a nyolcvanas évek végén világhírűvé tette, ezt követte a többi nagy regénye, a Holdpalota, a Leviatán, Az illúziók könyve és a Brooklyni balgaságok végül a 4 3 2 1.

Auster több országban kapott írói díjakat és kitüntetéseket, ő a PEN (nemzetközi írószervezet) amerikai elnök-helyettese. Brooklynban él, sokat utazik, gyakran találkozik az európai olvasóival is.

Az irodalmi közvélemény a Nobel-díj legnagyobb várományosai közt tartja számon.

Paul Auster könyvei az elmúlt időszakban eltűntek a magyar boltokból, de az olvasók hamarosan újra megtalálhatják a polcokon.  A 21. Század Kiadó új szerzői sorozatban jelenteti meg a szerző műveit. 

 

Oláh Andrea Könyvben utazom című műsorának vendége Pék Zoltán műfordító volt, aki Paul Auster talán legnépszerűbb regényéről, a Leviatánról mesélt.

A teljes beszélgetést meghallgathatjátok a SoundCloud oldalunkon: http://bit.ly/Paul_Auster_Leviatan_interju_Pek_Zoltannal

 

 

Nézz körül a teljes választékunkban, vásárolj minimum 7.000 Ft értékben bármilyen könyvet a weboldalunkról,  és válaszd ki az ajándék könyvedet a KOSÁR oldalon!  

Figyeld a zöld matricával ellátott könyveket, mert az egyiket most ajándékba választhatod! 

Az ajándékkönyvek a készlet erejéig állnak rendelkezésre, minden megrendeléshez egy ajándékkönyv választható a kosár oldalon. 

 

Kiadónk gondozásában megjelenő Paul Auster könyvek:

Rendezés:
Paul Auster
3.990 Ft 2.993 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 2.993 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 2.993 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 2.993 Ft
Paul Auster
27.930 Ft 15.950 Ft