A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Dean Koontz a Sötét zóna és a Gyilkos csend szerzője - Jane Hawk sorozat - 21. Század Kiadó

Dean Koontz az irodalom történetének egyik legismertebb horror-, thriller-, és sci-fi írója, 73 éves, majdnem nyolcvan könyvet írt, több tucat magyarul is megjelent.

Évtizedeken át meghatározta a műfajt (műfajokat), sokak szerint azonban az utóbbi évekre kissé elfáradt.

Koontz, talán a vádat akarván megcáfolni  olyan tetralógiával jelentkezett, mely újra régi önmagát idézi, fogadtatása pedig a legnagyobb sikereket idézi. Az eddig megjelent epizódok szinte minden sikerlistán a legjobbak közt szerepeltek, így a New York Times bestseller listáján is.
Jane Hawk, a sorozat főszereplője egy látszólag összefüggéstelen öngyilkosság sorozat összekötő kapcsát keresi, ám hamarosan magát találja kilátástalan helyzetben, mint a világ legkeresettebb szökevényét…
 

A Dean Koontz legújabb könyvsikere, a Jane Hawk sorozat első darabja, a Sötét zóna jelenik meg a 21. Század Kiadó gondozásában.

 
 

További érdekes információk Dean Koontz szerzőről:

 
Kevesen tudják, hogy Dean Koontz nem csupán termékeny író, de elkötelezett könyvmoly is – saját bevallása szerint évente akár 200 könyvet is elolvas. De vajon ezt a sok könyvet mind megvásárolja vagy inkább kikölcsönzi a könyvtárból? 
Ezt kérdezte tőle az egyik rajongója, mire az író így válaszolt:
„A helyes, erkölcsös, morálisan feddhetetlen, bátor és bölcs dolog az lenne, ha az ember megvenné a könyvet, amit olvas, aztán venne egy második példányt is, amit érintetlenül, vákuum alatt, egy vitrinben tárol. Majd vásárolna egy harmadik példányt, amit a könyvtárnak adományoz, egy negyediket szolidaritásként a szerzővel, egy ötödiket pedig tisztelgés gyanánt Johannes Gutenberg felé, aki feltalálta a mozgatható betűelemekkel való könyvnyomtatást.
A mi könyvtárszobánkban – és a lakás számos többi pontján – egyébként közel 40.000 könyvet tartunk, annak ellenére is, hogy 4 évvel ezelőtt kegyetlenül átrostáltam a gyűjteményt.”
Rendezés: