A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Kordos Szabolcs a Hungary sorozat szerzője


Kordos Szabolcs író, szerkesztő-újságíró mindössze 15 éves volt, amikor először besétált egy napilap szerkesztőségébe; azóta dolgozott a Mai Napnál, a Színes Mai Lapnál és a Magyar Hírlapnál, valamint az Egyesült Államokban, ahol elnyerte Arizona állam sajtódíját.

Élt Dél-Amerikában, volt kommunikációs munkatárs a repülőtéren, és utas sok-sok taxiban.

Szórakoztatóan tényfeltáró sorozatának első kötete, a Luxushotel, Hungary a hazai ötcsillagos szállodák titkokkal övezett világába kalauzolta el az olvasókat. 

További öt kötete Taxisvilág Hungary, Turista from Hungary, Eszem-iszom Hungary, az Airport Hungary és Hungary by night címmel.

Könyvei remek tükröt állítanak mindannyiónk elénk, illetve bemutatja mindazt, amit mi fogyasztóként nem látunk, de nem árt, ha tudunk róluk.

A Hungary sorozatot számos on-line és offline média használja hivatkozási alapként egy-egy a fentiekben érintett témakörrel kapcsolatban.

 

 

 

A 21. Század Kiadó gondozásában megjelent könyvei kedvezményes csomagajánlatban vagy önálló kötetként is elérhetőek:

Rendezés: