A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Pamela Meyer - Verj át, ha tudsz könyv szerzője

Pamela Meyer a Harvardon végzett MBA-t, ő alapította a Simpatico Networks nevű vállalatot, amely online közösségi hálózatokat birtokol és irányít. Tanult interjú és vallatási technikákat, tanulmányozta az arckifejezés módszereit, és a testbeszédet. Kutatócsoportjával éveken át végzett tudományos kutatást, mielőtt hozzálátott volna eredeti címén a Liespotting, magyarul a “Verj át, ha tudsz” című könyvéhez.  

A könyv 2014-ben jelent meg magyarul, azóta több kiadást megért és alapműve lett mindazoknak, akik fel akarják ismerni a hazugságot. 

"Ismerőseink, családtagjaink, kollégáink, a vállalati értékesítők - egy szóval gyakorlatilag mindenki - egyfolytában hazudik nekünk. Egyikünknek sincs immunitása a ránk zúduló hazugságok ellen, úgyhogy mindannyian a csalás áldozatai vagyunk. A témát egymástól függetlenül vizsgáló kutatók jutottak ugyanarra az eredményre: az átlagembert minden áldott nap közel 200 alkalommal traktálják valami valótlansággal."

 

A 21. Század Kiadó gondozásában megjelent könyvei: