A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Tóth Gábor Ákos - Az Édesvízi mediterrán sorozat szerzője - 21. Század Kiadó

1975 és 1979 között a Ho Si Minh Tanárképző Főiskola magyar–történelem szakán tanult. A Napi Gazdaságnál 1991–2000 között tördelőszerkesztő, újságíró, szerkesztő. Az ezredfordulótól az Elite Magazin újságírója, rovatvezetője, 2010–2011 között a Trivium Kiadó főszerkesztője, 2012-től a FIX TV produkciós igazgatója.

Az irodalmi közélet a Nyúltrapp című regényére figyelt fel 1990-ben, és a legtehetségesebb magyar írók közt tartotta számon. 

Kiadónknál több kötete jelent meg, az Édesvízi mediterrán trilógiaként sorozatot alkotó Édesvízi mediterrán, a Szerelmem, Balaton és A világ közepén címmel jelentek meg szórakoztató regényei. 

A szerzővel a Zama blog készített egy nagyon jó interjút, mely itt olvasható el.

 

A Balaton irodalmi nagyköveteként is emlegetik a szerzőt az Édesvízi mediterrán sorozat sikere után.

A híres toszkán és provence-i élményregényekkel vetekedő történet sodrását hatásosan adagolt sok-sok humorral, gasztronómiai kalanddal és életszeretettel fűszerezi a szerző, így aztán nekünk, olvasóknak nem marad más dolgunk, mint ismételten megmerítkezni a semmi mással össze nem téveszthető „édesvízi mediterrán” magával ragadó hangulatában és életérzésében.

Olvasói kommentek:

"Most olvasom, egyszerűen imádni való!"

"Nagyon szerettem én is.Így még izgalmasabb volt,hogy a Balaton-felvidék és a Káli-medence kedvenc túrahelyszíneim.Be tudtam azonosítani a helyeket,ahol a történetek játszódnak."

"Elolvastam mindhármat, szinte letehetetlen, nagyon élveztem." 

 

Bővebb információ a közkedvelt Édesvízi mediterrán sorozatról itt érhető el.

 

 

 

A 21. Század Kiadó gondozásában megjelent könyvei:

Rendezés: