Termékek Menü
0

A győztes stratégia: Bill Gates, Andy Grove és Steve Jobs öt örök érvényű leckéje

gyoztes-startegia Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
4.200 Ft
3.360 Ft
Webshop kedvezmény: 20%
Gyártó: 21. Század Kiadó
Cikkszám: 9786155638541
ELŐJEGYEZHETŐ TERMÉK

VÁRHATÓ MEGJELENÉS:  2017. október

20% kedvezménnyel és ingyen szállítással előjegyezhető a kereskedői linkre kattintva: 

Fülszöveg

1968 és 1976 között Bill Gates, Steve Jobs és Andy Grove részt vett három vállalat elindításában, melyek meghatározták a technológia világát, együtt elérték a másfél trillió dollár értéket, és megváltoztatták az életünket.

Ez volt a Microsoft az Apple és az Intel.

A ​győztes s​tratégia együtt elemzi a három zsenit, az első pillanattól kezdve, sikereiket és bukásaikat, hasonlóságaikat és különbözőségüket, felfedve az üzleti stratégia legfontosabb szabályait, melyekkel cégeiket építették.

A Harvard és az MIT ismert professzorai, David Yoffie és Michael C​usumano évtizedeken át követték és tanították a módszereiket, és ebben a nagyszerű kötetben megmutatják, hogyan változtatta meg Jobs, Grove és Gates a stratégiai gondolkodást és általában a stratégia szabályait.

“Mindhárman eléggé hajthatatlanok, könyörtelenek és fáradhatatlanok voltak ahhoz, hogy a maguk idejében, uralják a maguk világát.” - The Economist

"Vajon más üzletágakban dolgozó vezetők is tanulhatnak Jobsék szokatlan és látványosan hatásos módszereiből? Hát persze.” - Financial Times

 

További képek

Mások ezt vették még

Paula Hawkins
3.990 Ft 3.192 Ft
Jane Corry
3.690 Ft 2.952 Ft