x
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

12 szabály az élethez - Az év legzavarbaejtőbb könyve

12-szabaly-az-elethez-jordan-b-peterson-21-szazad-kiado Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
4.490 Ft
3.592 Ft
Webshop kedvezmény: 898 Ft
Webshop kedvezmény: 20%
Jordan B. Peterson
ISBN: 9786155759369
Gyártó: 21. Század Kiadó

 

 

Menny.:

Fülszöveg

Jordan B. Peterson -  12 szabály az élethez

21. Század Kiadó

 

Dr. Peterson a torontói egyetem megbecsült tanára, klinikai pszichológus és hivatásos provokátor. Könyvével az egész világot zavarba hozta.

A 12 szabály az élethez hónapok óta listavezető az Amazonon, tarol a világ sikerlistáin, többek közt a USA Today, a Wall Street Journal, a The Washington Post és a The New York Times toplistájának első helyezettje. Közel 40 ország megvásárolta a kiadás jogait.

A professzor szerint az ember és a társadalom legfontosabb tennivalója, hogy elkerülje a káoszt és ugyanakkor a diktatúrát, hogy rend legyen az életben és a fejekben. Ehhez az ősi hagyomány igazságait ötvözi az élvonalbeli tudományos kutatások legújabb felfedezéseivel.

Megtudhatjuk, miért érdemes békén hagynunk a gördeszkázó fiúkat, milyen borzalmas sors vár azokra, akik mindenkiben a hibát keresik, és miért kellene minden macskát megsimogatnunk az utcán.

Mit taníthat nekünk az egyszerű homár idegrendszere a sikeres életről? Miért emelték az ősi egyiptomiak a gondos figyelmet isteni magasságokba? Miféle szörnyű útra térnek azok, akik megkeserednek, arrogánsak és bosszúra szomjaznak? Dr. Peterson kitér a fegyelem, a szabadság, a kaland és a felelősség értékeire, hogy aztán tizenkét praktikus és átütő szabályban foglalja össze világunk életbölcsességeit. A 12 szabály az élethez szétzúzza a tudomány, a hit és az emberi természet modern közhelyeit, miközben átformálja sok olvasó lelkét és elméjét.

Dr. Peterson viccesen és nagyon komolyan, meglepően és tanulságosan, egyenesen, olykor kifejezetten bántóan fogalmaz. Az olvasó valószínűleg nem fog vele mindenben egyetérteni – a gyerekneveléssel kapcsolatos elveivel például kifejezetten nehéz azonosulni –, de könyvével olyan vitathatatlan értékeket képvisel, mint a szólásszabadság és a véleménynyilvánítás joga.   

 

 

 

      

 

 

 

 

 

    Kosárba

 

 

 

 

Megrendelhető 20% kedvezménnyel, vagy kedvezményes tematikus csomagajánlatban:

Csomagok

Értéke fogyasztói áron: 7.980 Ft
Kedvezményes csomagár: 5.930 Ft
Csomag kedvezmény: 26%

Kapcsolódó termékek

Braskó Csaba
3.490 Ft 2.443 Ft
Bill Clinton - James Patterson
3.990 Ft 3.192 Ft

Ezek is érdekelhetik:

Termék címkék: 2018, bestseller, életmód, könyvek nőknek