A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Utánam! Vezetéselmélet a frontvonalból - Ant Middleton

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
3.990 Ft
2.992 Ft
Webshop kedvezmény: 998 Ft
Webshop kedvezmény: 25%
Ant Middleton
ISBN: 9786155955648
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 3

Utánam! Vezetéselmélet a frontvonalból - Ant Middleton

„Katonaként leküzdötte az előtte tornyosuló kihívásokat, kőkemény eltökéltséggel, napról napra felépítette, mit jelent vezetőnek lenni.”

Menny.:

Fülszöveg

Utánam! Vezetéselmélet a frontvonalból - Ant Middleton

 

 

NUMBER 1 SUNDAY TIMES BESTSELLER
 
 
Vezetőnek nem születünk. Elitkommandósnak sem.
Ant Middleton katonaként leküzdötte az előtte tornyosuló kihívásokat, majd kőkemény eltökéltséggel, napról napra felépítette, mit jelent vezetőnek lenni. Könyvében ezeket a tapasztalatokat osztja meg velünk.
 
A Különleges Erő kiképzése nem épp sétagalopp. Szigorú szabályoknak kell megfelelni és a kiképzők gondoskodnak arról, hogy a delikvens meghaladja testi teljesítőképessége maximumát. Csak úgy lehet bekerülni az elit kommandóba, ha az ember kemény, agresszív, fegyelmezett és körültekintő. Ezekre a tulajdonságokra annak is szüksége van, aki a legkiválóbb vezető akar lenni.
 
Ant Middleton 13 évet húzott le a seregben, ebből négy évet mesterlövészként az SBS-ben. Végigjárta a brit elitcsapatok szentháromságát: a királyi tengerészgyalogságnál és az ejtőernyősök különleges századában is szolgált. Ikonikus személyiség, a kiválóság megtestesítője. Ő vezette a bevetéseket, ő állt az élen - és ezáltal mindig rá hárult a legnagyobb kockázat.
 
Ant könyve hihetetlen mélységeket és magaslatokat tár fel: a legbensőbb érzéseit is megismerhetjük. Édesapja korai halála vagy épp a börtön - fontos élmények, melyek segítették abban, hogy jobb vezetővé váljon.
 
„Ez a könyv beszakítja az asztalt.” - Sunday Times
 
„Az év legjobb könyve. Valóságos supercharger. Csutkára feltölti az életedet.” - Incredible’ Tom Marcus, a Soldier Spy című bestseller szerzője
 
„Zsigeri erejű... telis-tele van inspirációval.” - Daily Mail
 

 

Ant Middleton különböző fegyveres alakulatokban futott be karriert.  2008-ban lett az SBS különleges osztagának tagja, ahol négy évet húzott le.

Leginkább onnan ismert, hogy ő volt a kiképzőtiszt a Channel 4 tévéadón látható, SAS: Aki mer, az nyer című produkcióban. Ebből három kirobbanóan sikeres évad készült, utána következett egy hírességeket szerepeltető különkiadás, a negyedik évadot pedig 2019 elején tűzték műsorra, női résztvevőkkel.

2017-ben Ant vezette a Channel 4 tévécsatorna csapatát, amely rekonstruálta William Bligh kapitány egykori hírhedt útját (1789) – ez utóbbit a Lázadás a Bountyn című film örökítette meg emlékezetesen. Utána következett az Escape (Menekülés) című tévéadás – szintén a Channel 4 műsoraként.  Ebben Ant egy csapat műszaki embert vezetett, akiknek az volt a feladatuk, hogy szélsőséges időjárási viszonyok között építsenek meg egy járművet. 

2018 elején Ant egészestés önálló műsorával bejárta Nagy-Britanniát. Filmre vették, ahogyan megmászta a Mount Everestet, az expedíció során még inkább próbára téve teljesítőképességét.

Változatos kiképzéséből adódóan Ant páratlan túlélőtechnikák birtokában van, és szélsőséges viszonyok között is mindig megállja a helyét. Belevághat bármibe, kalandvágya határtalan, így egy sor hihetetlen vállalkozást vitt már véghez.

Dél-Afrikában és Nyugat-Afrika több országában is dolgozott kormányzati biztonsági szakértőként. Elnöki testőrségek kiképzését vezette, de csapatépítő tréningeket is tartott olyan nagyvállalatoknak, akik kíváncsiak voltak, hogyan zajlik egy-egy különleges alakulat alkalmassági vizsgája. 

 
 
 
 

 

 

 

Csomagok

Utánam!

Túlélés és vezetés

Bestsellerek férfiaknak

Prémium csomag - TOP1 könyvek férfiaknak

Önfejlesztő könyvek

Győztes stratégia csomag - kicsi

Győztes stratégia csomag - nagy

SAS túlélési könyvek

Fókuszálj a fejlődésre - vezetői könyvcsomag

Mások ezt vették még

Jordan B. Peterson
4.990 Ft 3.742 Ft
Ryan Holiday
3.690 Ft 2.767 Ft
Ryan Holiday
3.990 Ft 2.992 Ft
Fiona Barton
3.990 Ft 2.993 Ft
Todd Burpo - Lynn Vincent
3.290 Ft 2.468 Ft
Emma Donoghue
3.990 Ft 2.992 Ft
Edward Snowden
4.490 Ft 3.367 Ft
Cristina Alger
3.990 Ft 2.993 Ft
Jane Corry
3.690 Ft 2.593 Ft
Robert Masello
4.290 Ft 3.217 Ft
Mucha Dorka
1.990 Ft 1.492 Ft
Amy Gentry
3.890 Ft 2.917 Ft
Michel Bussi
3.990 Ft 2.992 Ft

Ezek is érdekelhetnek: