Barion Pixel
Kiadói ár
290 Ft
Eredeti ár
3.890 Ft
Webshop kedvezmény: 3.600 Ft 93%
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
Termék címkék:
2019 bobby hall thriller

Szupermarket - Bobby Hall SZÉPSÉGHIBÁS

Kiadói ár
290 Ft
Eredeti ár
3.890 Ft
Webshop kedvezmény: 3.600 Ft 93%
Kívánságlistára teszem
ISBN: SZ-9786155955426

Szépséghibás besorolásba tartozó könyvek kis minőségi hibával rendelkeznek amit a korábbi bolti kihelyezés során szereztek és a teljesen ép könyveinkkel nem szeretnénk összevegyíteni.

 

Leírás

Szupermarket - Bobby Hall 

 

Thriller

Nemzedékének legkreatívabb művésze, Bobby Halla.k.a. Logic közreadta káprázatos debütregényét.

„Bobby Hall első regénye olyan, hogy elgörbül tőle az ember agya. Épp olyan szilajul tör előre a prózai stílusa, mint a dalszövegei. A Szupermarket olyan, mintha a Meztelen ebédet összeöntenénk a Száll a kakukk fészkére című regénnyel és aztán az egészet beoltanánk a Harcosok klubjával.” - Ernest Cline, a Ready Player One című #1 New York Times Bestseller szerzője

Flynn teljesen besült: depressziós, nemrég kidobta a barátnője és otthon lakik az anyukájával. Úgy volt, hogy a szupermarket mindent megváltoztat. Normális munkahely, állandó bevételi forrás. A munka nem is munka igazán, ha ezáltal megmentheted önmagadat. De a dolgok nem éppen olyanok, ahogy ez az árukkal megrakott polcsorok közül látszik.

Egyik nap Flynn megérkezik a munkába és egy bűntény kellős közepében találja magát. Hirtelen az egész világ összeomlik körülötte. Titkok bukkannak fel elkínzott elméje mélyéről. Flynn nem hajlandó arra, hogy válaszokat keressen. Viszont a szupermarketben van valami, ami úgy tűnik, éppen őt keresi...

A Szupermarket fekete humorú pszichológiai thriller, az őrület és a kreativitás élveboncolása. Ki hitte volna, hogy minden ott rejlik az egyik, árukkal megrakott polcsoron – így a szex, a drog és a gyilkosság is?

 

A Grammy-díjra jelölt zenész, Bobby Hall, a.k.a. Logic káprázatos debütregénye, mely a New York Times sikerlistáját is meghódította, már megérkezett a könyvesboltokba és kiadónk webshopjába is!


Illusztráció: Jose Fernandez

 

Az oldal tetejére