Termékek Menü
0

Éntérkép - Találd meg a helyes irányt életed útvesztőjében!

Éntérkép - Találd meg a helyes irányt életed útvesztőjében! Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
3.490 Ft
2.443 Ft
Webshop kedvezmény: 30%
Gyártó: 21. Század Kiadó
Cikkszám: 9789638926234
Szállítási díj infóért kattints ide
Fülszöveg

Reményeid, álmaid nem válnak valóra, hiába teszel meg értük mindent?

Mások gondjai, problémái hegyekként tornyosulnak előtted, s nem tudsz segíteni nekik, ezért tehetetlennek érzed magad?

Boldogtalan vagy?

Colette Baron-Reid intuitív jósnő és lelki tanácsadó lebilincselő könyvében kezedbe adja a tudatosság „varázspálcáját”, amelynek segítségével életedet csodálatos kalandként élheted meg, újrarajzolhatod életed térképét, s így saját sorsod alakítójává válhatsz. Megszabadulhatsz a kétségeidtől, aggodalmaidtól, frusztrációidtól, és bűvös térképészként rábukkanhatsz a lényedben rejlő belső erőre, hogy te légy ura életednek!

Az Éntérkép arra biztat, hogy bátran vedd kezedbe saját sorsod irányítását, mert csak így találhatsz rá életed értelmére és céljára, csak így fejlődhetsz szellemileg, és válhatsz azzá, aki lenni szeretnél.

A szerző, Colette Baron-Reid ismert látnok, jós, médium, motivációs szónok és előadóművész. Számos nagy sikerű könyv szerzője, emellett rádiós műsort vezet, szemináriumokat és előadásokat tart. 

„Ez egy csodálatos, szokatlan, inspiráló és éleslátó könyv, tökéletes olvasmány mindenkinek, aki érezte már valaha elveszettnek magát, vagy elbizonytalanodott, merre is tart az élete. Erőt ad bárkinek, aki hajlandó alámerülni a varázslat világába, hogy ott rátaláljon élete értelmére.”  

Courteney Cox, a Jóbarátok és a Született szinglik sztárja 

 

 

Mások ezt vették még

Paula Hawkins
3.990 Ft 3.192 Ft
Colton Burpo
2.500 Ft 990 Ft
Brian Hare, Vanessa Woods
4.490 Ft 3.143 Ft