Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
6.380 Ft
Eredeti ár
9.480 Ft
Webshop kedvezmény: 3.100 Ft 33%
Kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
Extra bónusz kuponkód NEKI_NEKEM 10.000 Ft vásárlás felett

Zöldlámpa csomag - Matthew McConaughey

Kiadói ár
6.380 Ft
Eredeti ár
9.480 Ft
Webshop kedvezmény: 3.100 Ft 33%
Kívánságlistára teszem
Gyártó: 21. Század Kiadó
ISBN: zoldlampa-csomag
Ez a vásárlásod 13 pontot ér!

Zöldlámpa csomag - Matthew McConaughey

 

Zöldlámpa az almúlt év egyik legnagyobb könyvsikere, az eladási listákon szerepelt a könyv egy teljes éven keresztül. Az olvasók pedig most egy újabb könyvet vehetnek a kezükbe Matthew McCanoughey-től.

A  Zöldlámpa - A te utad, a te naplód kötet a #1 New York Times bestseller memoárhoz kapcsolódó segédkönyv, amelyben feladatok, magvas gondolatok, aforizmák, törvényen kívüli bölcsességek találhatók - egyenesen Matthew McConaughey-től.

 

Zöldlámpa – A te történeted a következő

 

Leírás

Zöldlámpa csomag - Matthew McConaughey

 

 

A Zöldlámpa az elmúlt év egyik legnagyobb könyvsikere, az eladási listákon szerepelt a könyv egy teljes éven keresztül. Az olvasók pedig most egy újabb könyvet vehetnek a kezükbe a szerzőtől.

A  Zöldlámpa - A te naplód, a te utad kötet a #1 New York Times bestseller memoárhoz kapcsolódó segédkönyv, amelyben feladatok, magvas gondolatok, aforizmák, törvényen kívüli bölcsességek találhatók - egyenesen Matthew McConaughey-től.

Matthew McConaughey megírta levelét az élethez, vagyis inkább szerelmes levelét az életről a Zöldlámpa c. könyvében. Ebből a különleges memoárból az élet szeretete, mások tisztelete árad, még akkor is, ha őszintén szembe mer nézni saját gyengeségeivel, elhasalásaival, cikiségeivel. Vagy talán pont azért. Ugyanakkor a leginkább erőt adó olvasmány, mert felnyitja szemünket arra, hogy adni jó, sőt adni kell! Mert csak úgy kaphatunk mi magunk is.  A legszívbemarkolóbb, leglélekemelőbb karácsonyi könyv, amelynek minden fa alatt ott a helye.
 
Ez a kötet igazi gyógyír a léleknek, még akkor is, ha néha ütősen őszinte. Pont, mint egy lökhárító-matrica, ami az arcunkba nyomja az igazat. És megmutatja, hogyan szlalomozzunk a boldogság felé az élet autópályáján.

Most, alig egy évvel a Zöldlámpa után adta magát a helyzet, hogy McConaughey folytassa a könyvet. De ezúttal már nem szerzőként. Átadja a tollat nekünk, olvasóknak, s rajtunk a sor, hogy megírjuk saját történetünket. Ő a háttérből és a lapok széléről figyel, bökdös, nógat. Kérdez, provokál, kihív. Feladatokat ad. Motivál. Néha seggbe rúg – talán kicsit fájni is fog. A ​​Zöldlámpa - A te naplód, a te utad által alkalmad nyílik jobban megismerni önmagad, és időt szánni valakire, aki fontos: magadra.

Ezzel a naplóval lehetsz őszinte és nyílt – nem fog ítélkezni. Megoszthatod vele a gondjaidat, és majd segít megoldásokat találni. Dokumentálhatod benne életed történéseit, hogy évek múlva visszatekinthess általa. Hogy emlékeztessen az igazán fontos dolgokra. Hogy tudd, ki voltál, ki vagy és ki lehetsz. 

Ez nem csupán egy napló. Segítség ahhoz, hogy a te lámpád is zöldre váltson.

Zöldlámpa – A te történeted a következő

 

 

Zöldlámpa - Matthew McConaughey

Brutális finomságok, szépségek, elhasalások. Szerelmeslevél az élethez.

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER

Jelölés az Év könyve díjra -  THE GUARDIAN

Zöldlámpa - A te naplód, a te utad  - Matthew McConaughey

Ez nem csupán egy napló. Segítség ahhoz, hogy a te lámpád is zöldre váltson.

 

 

Az Oscar-díjas színész, háromgyerekes családapa, Matthew McConaughey több mint három évtizednyi naplóírásból szűrte le a tapasztalatait. Az itt leírt módszerrel segíteni akar Neked az elmélyülésben, abban, hogy rátalálj az igazságodra, a saját utadra, és ezáltal változtathass az életeden.

 

 

 

Az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerkönyve és a hozzá kapcsolódó napló / segédkönyv kedvezményes csomagajánlatban is elérhető. 

.

 

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére