Barion Pixel
4.490 Ft
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
Termék címkék:
2024 kiegészítő táska

Párizs táska - LOQI

4.490 Ft
Kívánságlistára teszem
ISBN: 4260317654365

Párizs táska - LOQI


A berlini székhelyű LOQI a prémium minőségű, színes és vidám táskáiról és kiegészítőiről ismert. Egyedi, különleges mintáikat múzeumokkal és kortárs művészekkel együttműködve álmodják meg, de kínálatukban saját, egyedi grafikák is megtalálhatóak. Kiemelten figyelnek a környezetre, így minden termékük újrahasznosított anyagból készül

Leírás

Párizs táska - LOQI

 

Prémium, környezetbarát táska a LOQI-tól!

 

Védd a bolygót a LOQI környezetbarát bevásárlótáskával, amely nem csupán színes és vidám mintájával hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy használatával a környezetet is kíméled.
Csak hajtogasd bele a hozzá járó kis szütyőbe, dobd a táskádba és soha többé nem lesz gondod abból, hogy nincs nálad szatyor!

 

 

 

A berlini székhelyű LOQI a prémium minőségű, színes és vidám táskáiról és kiegészítőiről ismert. Egyedi, különleges mintáikat múzeumokkal és kortárs művészekkel együttműködve álmodják meg, de kínálatukban saját, egyedi grafikák is megtalálhatóak. Kiemelten figyelnek a környezetre, így minden termékük újrahasznosított anyagból készül, a cég pedig elismerten CO2 semleges vállalat.


 

 

Tulajdonságok:

– ÖKO-TEX® minősítésű
– környezetbarát, újrafelhasznált anyag
​– vízmentes nyomtatással készült
– teherbírás: 20 kg
– táska mérete:  50 x 42 cm
– szütyő mérete: 11.5 x 11.5 cm
– pánt hossza: 27 cm
– vízálló

 

Hajtogatási útmutató a LOQI-tól:

 

 

 

 

 

Az oldal tetejére