Barion Pixel
Kiadói ár
990 Ft
Eredeti ár
3.890 Ft
Webshop kedvezmény: 2.900 Ft 75%
Menny.:
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
Summer Sale - Keresd az extra ajánlatot!

Most már biztosan hazaér - Maksai Kinga

Kiadói ár
990 Ft
Eredeti ár
3.890 Ft
Webshop kedvezmény: 2.900 Ft 75%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9789635682201

Most már biztosan hazaér - Maksai Kinga

Maksai Kinga első thrillere nyugtalanító, mégis lebilincselő kaland.

 

Leírás

Most már biztosan hazaér - Maksai Kinga

 

 

Fiatal pár él kellemes családi házban egyéves kisfiukkal, Budapesten, kertvárosban.
A férj irodában dolgozik. Egy este a céges buli után nem jön haza.

Vajon elhagyta Dórát? Szeretője van? Vagy tényleg eltűnt? – itt indul Maksai Kinga pszichológiai thrillere, amelyben az idegtépő kezdet után csak fokozódik a feszültség.

Kiben bízhat Dóra? Az apja magándetektívet akar fogadni. Telnek a napok, az eleinte kelletlen rendőrök végre nyomozásba fognak.

Dóra minden pillanatban teljes súllyal érzi az egyedüllétet, lassan már abban is kételkedni kezd, amiben biztos volt. És Dórával együtt az olvasóban is gyanú ébred.

Vajon mi történt? És mi lesz a vége?

Maksai Kinga első thrillere nyugtalanító, mégis lebilincselő kaland.

 


A szerző készített a könyv mellé egy 12 dalból álló lejátszási listát is. A számok egy része az, amiket a főszereplő is említ a könyvben, a többi pedig hangulatban vagy szövegben passzol a regényhez. A sorrend a könyv történéseit követi.
Ha szeretnétek még hangulatosabbá tenni az olvasást, hallgassátok mellé a Most már biztosan hazaér című lejátszási listát a Spotify-on!

 

A 21. Század Kiadó ajánlója

Otthoni vagy munkahelyi körülmények között játszódó thriller, melynek főhőse egy nő, akinek női tapasztalatai, érzései a meghatározóak? Paula Hawkins A lány a vonaton című thrillere óta tudjuk, mekkora szükség van az ilyen erősen megfestett, karakteres női történetekre, ahol nemcsak a thrillerélmény tökéletes, de a nők sorsáról, gyengeségeiről, létezésük hétköznapi kihívásairól is szó esik.

Maksai Kinga remek érzékkel viszi tovább a műfajt, és pontosan úgy csűri-csavarja a valóságot, hogy a végén már az olvasó is kezd zavarba jönni, akárcsak a főhős: kiben bízhat meg igazán? Mi a valóság és mi a manipuláció? És ebben a folyamatos bizalom- és igazságkeresésben vajon ki van az egyéves kisfiával magára maradt anyuka mellett? A családja, a barátai, a szomszédai, a férje volt kollégái, a rendőrség? Hiszen látszólag mindenki nagyon akar segíteni, de hát mint tudjuk, a látszat annyira, de annyira csalóka.

Dóra unalmas kismama élete órák alatt fordul fel, amikor férje egyik éjszaka nem ér haza a céges partiról. Egyik pillanatról a másikra azon kapja magát, hogy egyéves kisfiával a karján figyel meg embereket, nyomoz, kutat, mint egy gyesen lévő titkos ügynök. Miközben folyamatosan észnél kell lennie, hogy vajon kivel oszthat meg információkat, vagy kinek hiheti el az állításait, aki látszólag segíteni akar neki.

Az olvasó pedig csak megy-megy a főszereplővel, és azért drukkol, hogy a gyerek altatási és etetési idejei között végre kiderüljön Dóra számára az igazság. Hiszen minden anyának joga van megtudni, hová tűnt a gyermeke apja.

 

 

Maksai Kinga első thrillere nyugtalanító, mégis lebilincselő kaland.

Kosárba

Az oldal tetejére