Barion Pixel

Termékelőfizetés - KULT

Évente 3 alkalommal
új exkluzív könyvcsomag

Nehéz követni az újdonságokat és azon belül megtalálni a legfrissebb világirodalmi könyvsikereket? A KULT Könyvek sorozat garancia, hogy különleges irodalmi csemegét olvashatsz. Indítsd el a KULT Könyvek előfizetésedet erre a könyvcsomagunkra, és a jövőbeli olvasmányaid beszerzéséről mi gondoskodunk. 

Csak közvetlenül azelőtt terheljük meg a bankkártyádat, hogy a soron következő rendelést kiküldenénk, nem kell egész évre vagy több hónapra előre befizetni az előfizetés és a könyvklub díját.

Garantált
sikerkönyvek és
meglepetések

Az előfizetéses könyvcsomagban kettő kiemelt új megjelenésű világirodalmi sikerkönyvet és egy könyves kiegészítőt fogunk küldeni.  A könyvcsomagban biztosan az egyik legfontosabb megjelenésünket kapod meg, és mellé egy friss irodalmi újdonság kerül még a csomagba, amit, ha személyesen értékesítenénk, biztosan felhívnánk rá a figyelmedet.

A csomagok minden esetben kiegészítő terméket is tartalmaznak, melyek kiválasztásában törekszünk arra, hogy olyan termék kerüljön, amivel valóban kényeztethetünk.

2 ÚJDONSÁG
A SIKERLISTÁKRÓL VÁLOGATVA
A CSOMAG AKTUÁLIS KIEGÉSZÍTŐJE
VÁLASZTHATÓ PRÉMIUM KÖNYVTOK

A két kötethez vagy kék alapon fehér almavirágos tokot választhatsz hajnalbronz aljjal, vagy zöld alapon levélhullás mintát ragyogó mentazöld aljjal. A könyvtok olyan méretű, hogy még a legvastagabb KULT Könyv is elfér benne, anyaga vízhatlan, lemosható, alja ellenálló műbőr, puha belső anyag védi pluszban a könyvet, felül gombbal zárható, hogy utazáskor se csússzon ki belőle a kötet.

Mennyibe
kerül?

A májusi KULT Könyves előfizetői csomagba Ann Patchett Tom Lake című kötete és Vanessa Chan Velünk a vihar című könyve kerül. Az itt látható KULT Könyvek előfizetéses könyvcsomag jelenlegi díja 11.980 Ft, mely tartalmazza a 2 újdonság bestsellert, 1 választott prémium könyvtasakot. A 120 naponta ismétlődő előfizetés kiválasztásával plusz egy ajándék KULT könyv kerül még a csomagba.

A jövőbeli csomagok esetén minden esetben értesíteni fogunk a kiküldés és levonás előtt a csomag tartalmáról és értékéről. A szállítási költség plusz tételként kerül felszámolásra. Kuponos kedvezmények nem érvényesíthetőek a csomagra. 

KULT Könyvklub

A KULT Könyvek Előfizetéses csomagok megjelenését elindítva különleges rendezvénysorozattal is készülünk a KULT Könyvek olvasóinak.

KULTOK A KULTBAN programsorozatunk házigazdája Szűcs Péter író, újságíró lesz, az események pedig a MOM KULT Kupolatermében lesznek. A programok egy-egy KULT Könyvhöz kapcsolódnak, mely kapcsán két izgalmas vendéget faggat majd a házigazda.

Az első alkalommal, június 7-én az este témája Ann Patchett Tom Lake című könyve lesz, melyről Szűcs Péter beszélget majd Szabó T. Anna költővel és Dragomán György íróval a könyv témáját is adó kamaszkorról, családról, szerelemről, anyaságról és a generációk közötti összeölelkezésről.

A rendezvénysorozattal szórakoztató és tartalmas beszélgetések és meglepetésekkel fűszerezett közönségkapcsolatok várnak rád.

Jegyek elérhetőek a jegy.hu oldalán.

21% kedvezményt adó kupont küldünk a KULT termékelőfizetés vásárlóinak, melyet a jegy.hu oldalon érvényesíthetnek a KULT Könyvklub rendezvényre szóló jegy vásárlásakor. A kuponkódot emailen küldjük a rendelés visszaigazolását követően.

 

Vár a 21. Század színes világa!

 

Köszönjük a bizalmat!

Az oldal tetejére