Barion Pixel
Kiadói ár
3.980 Ft
Eredeti ár
8.780 Ft
Webshop kedvezmény: 4.800 Ft 55%
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
Summer Sale - Keresd az extra ajánlatot!

Sophie Valroux csomag - Gasztro, szerelem, francia kastélyok

Kiadói ár
3.980 Ft
Eredeti ár
8.780 Ft
Webshop kedvezmény: 4.800 Ft 55%
Kívánságlistára teszem
ISBN: Sophie Valroux csomag

Sophie Valroux csomag - Gasztro, szerelem, francia kastélyok

Mit meg nem tennénk a sikerért, a szerelemért...

"Mindent szerettem ebben a könyvben, a szépséges francia tájat, a kastélyt, a konyhát, az ételeket, az illatokat, a hangulatot, Sophie-t, a nagymamáját és a többieket is, egytől egyig." - Könyvutca blog

Leírás

Sophie Valroux csomag - Gasztro, szerelem, francia kastélyok

 

 

Mit meg nem tennénk a sikerért, a szerelemért...

 

 

 

Sophie Valroux titkos francia receptjei

 

Sophie Valroux amerikai, de Franciaországban született. Nagy álma, hogy nő létére igazi sztárséf legyen. Amikor kisgyerek volt, nyaranta a nagymamája sok mindenre megtanította az ételekről, a főzésről. Gimnázium után pedig elvégzi a konyhaművészeti képzőintézmények fellegvárának számító Culinary Institute of Americát.

 

Már a küszöbén áll, hogy Sophie dédelgetett álma valóra váljon, de ekkor egy pillanat alatt atomjaira hullik a karrierje: kirúgják a menő étteremből. Csőstül jön a baj: imádva szeretett nagymamája stroke-ot kapott. Sophie az éjjeli géppel Franciaországba utazik.

 

Gyerekszemmel úgy emlékezett, egyszerű kisbirtok volt ez, de most aprócska francia luxuskastélyban találja magát, amelynek szőlőskertje van, és amelyben két étterem üzemel. Sophie, ahogy megpróbálja újra megvetni a lábát a konyhán, apránként ráébred, már az álmai sem a régiek - lassanként megváltozott, hogy valójában mire vágyik.

 

„Vérant elröpít az igéző Dél-Franciaországba, és elénk varázsolja a kifinomult francia konyhát. Ínycsiklandozó regény, igazi menekvés a mindennapokból - zamatos ételek Sophie, a séf szakértő keze közül, románc és a francia táj buja szépsége. Remekbe szabott debütálás, és ráadásként még a recepteket is megkapjuk.” - Roselle Lim, a Natalie Tan's Book of Luck and Fortune szerzője

 

„Samantha Vérant új regénye szenvedéllyel ölel a keblére mindent, ami gourmet. Az elbeszélő egy ambíciózus női séf, a háttér a festői francia vidék - a Sophie Valroux titkos francia receptjei önmagunk újrafelfedezésének ízletes története. Vágykeltő fogás!”-Nicole Meier, The Second Chance Supper Club szerzője

 

„Ne tagadd meg magadtól a gyönyört, amit egy profi séf okoz, megfűszerezve egy francia châteauval, és édesítve egy szerelmi szállal. Bűbájos olvasmány.” - Janice MacLeod, a Paris Letters és az A Paris Year című New York Times bestsellerek szerzője

 

„Samantha Vérant imádja Franciaországot, és imádja az ételeket - e két szenvedélyét hozza össze ebben a vibráló, érdekfeszítő regényben. A receptek és a szereplők kilépnek az oldalakról, olyan valóságosak. Vérant bátran mozgósítja olvasóinak mind az öt érzékét, a szívünkről nem is beszélve. Tökéletes regény annak, aki élvezi az ételeket és a nagyszerű történeteket.” - Michelle Gable, az A Paris Apartment és a The Summer I Met Jack című New York Times bestsellerek szerzője

 

„Olyan lendülettel és életörömmel van elmesélve, egyszerűen ellenállhatatlan. Az ételreceptek annyira elevenek, hogy az ember minden ízt érez a szájában. Micsoda varázslatos utazás - szerelem, család és az újra felépülő önbizalom témájában.” - Jessica Tom, a Food Whore: A Novel of Dining & Deceit című regény szerzője

 

„Pompás regény családról, szerelemről, ételekről - ha a gasztronómia és a szépírás kedvelői közé tartoznak, kóstoljanak bele, mert Samantha Vérant mesterien tálalja.” - Amy E. Reichert, a The Coincidence of Coconut Cake című könyv szerzője

 

„Minden egyes oldalát élvezettel szürcsöltem. Samantha Vérant-nak van füle a nyelvhez, van szeme a részletekhez, és csalhatatlan érzékkel válogat az ínycsiklandó receptek között: hellyel kínál az asztalnál, hogy alaposan kiélvezhessük Dél-Franciaország gyönyöreit. Ne feledjék: a sovány séf mindig gyanús.” - Juliet Blackwell, a The Vineyards of Champagne című New York Times bestseller szerzője

 

„Sziporkázó debütálás... ellenállhatatlan gasztronómiai vonatkozású regény, a romantikus történetek és az ételrajongóknak egyaránt kedvez.” - Publishers Weekly

 

„Vérant könyve révén az olvasó elmerülhet egy professzionális konyha zajaiban és illataiban. Aki szereti a franciás zamatú olvasmányokat, ebből nem maradhat ki.” - Booklist

 

„Buja és elragadó történet, teli ételekkel, francia atmoszférával. C’est bon!” - The Parkersburg News and Sentinel (West Virginia)

 

„Vérant könyvének a lapjairól szinte megelevenednek a színek, ízek és illatok, hiszen vétek lenne ezt nem megosztani az olvasóval, ha már a regény címe titkos francia receptekre utal. A „tökéletes nyári olvasmány” címért mindent megtesz a könyv.” – hvg.hu

 

 

Pompás regény családról, szerelemről, ételekről - ha a gasztronómia és a szépírás kedvelői közé tartoznak, kóstoljanak bele, mert Samantha Vérant mesterien tálalja.

 

-

 

 

Sophie Valroux - Párizsi csillagok - Samantha Vérant

 

 

Akkor is le tudod főzni őket, ha már nem érzel ízeket?

 

Sophie Valroux több mint közkedvelt séf, akit mindenki magának akar. Már újraépítette egykor porig rombolt renoméját, és letette a névjegyét a gasztronómia világában. A nagymamájától örökölt gyönyörű birtok, a Château de Champvert éttermeit irányítja. Vőlegényével, Rémivel boldogabbak, mint valaha, és Rémi lányával is sokat javult Sophie kapcsolata. Minden hibátlanul alakul.

 

Sophie mégsem nyughat: úgy érzi, valami hiányzik. Meghívják egy exkluzív rendezvényre, amelyen példaképe, a híres séf is részt vesz. Azt reméli, ez lehet az igazi kiugrás, amely talán élete álma, a Michelin-csillag megszerzéséhez is közelebb viheti.

 

De a sors közbeszól: amint elfogadja a meghívást, minden összedől. Sophie balesetet szenved, amelynek következtében elveszíti ízlelését és szaglását. Most mi lesz?

 

Sophie megrázza magát, és úgy dönt: eljátssza, hogy megvan az ízlelése és a szaglása is. Vajon menni fog?

 

„Vérant mesteri mesemondó, és nagy tehetsége van hozzá, hogy ínycsiklandó ételsorokkal is megtűzdelje a történetet - hozzá a bónusz: nagyvonalúan meg is osztja az olvasókkal a receptjeit a könyve végén." - Lori Nelson Spielman, a Sors, szerelem, Toszkána írója

 

„Egy »deuxième plat« Sophie történetéből? Délicieux!” - KJ Dell’Antonia, A New York Times bestsellerszerzője, a Csirkék és csajok írója

 

„Chef Sophie izgalmas történetének folytatásával Vérant ismét elkápráztatja az olvasót. A fordulatokban gazdag könyv csupa öröm - család, jó ételek, szerelem és románc, arról nem is beszélve, hogy mindent beleng a »la vie en France« semmivel össze nem téveszthető hangulata.” - Janice MacLeod, a New York Times bestsellerszerzője, a Paris Letters írója

 

„A Sophie Valroux - Párizsi csillagok a szereplők és hozzávalók színes kavalkádjával maga a kulináris élvezet. Az ember önkéntelenül is szorít ennek a fiatal séfnek, hogy győzze le az elképzelhetetlenül nehéz akadályokat, és érje el az álmait. A szerző, Samantha Vérant ismét nagyot alkotott - szívből és magával ragadóan!” - Nicole Meier, a The Second Chance Supper Club szerzője

 

„A régi álmokat és az új tapasztalatokat szembeállító, tartalmas és életteli regényt, amelyet betölt a csipetnyi intrikával meghintett, párizsias pompával keveredő vidéki élet légköre, boldogan fogyasztják majd a gourmand-ok, a frankofilek és Mary Simses The Irresistible Blueberry Bakeshop & Café című művének rajongói.” - Booklist

 

„Megkapó karakterek, ínycsiklandozó ételek meg némi románc… ez a festőien sokszínű regény bővelkedik mindezekben.” - Woman's World Magazine

 

„Chef Sophie, miközben igyekszik összeegyeztetni a család és a magánélet kihívásait, ismét eléri a jó ételek iránti olthatatlan szenvedélyével, hogy az ember fel akarjon ugrani a következő franciaországi repülőjáratra. De Vérant hősének, Sophie-nak a szerző jóvoltából először alaposan végig kell gondolnia, mi az, amit akar, és mi az, amit nem. Vérant azzal az eleganciával és jó stílussal felfegyverkezve írja meg Sophie Valroux párizsi csillagainak történetét is, amit mára elvárunk ettől a tehetséges írótól.” - Barbara Conrey, az USA Today bestsellerszerzője, a Nowhere Near Goodbye írója

 

„Okos, vidám, és - merjem így mondani? - kifejezetten ízletes! Sophie Valroux történetének folytatásából nem hiányzik egyetlen fontos összetevő sem, a megfelelő arányokban adagolva. Samantha Vérant-nak sikerült megragadnia valami lényegi, franciás jellemzőt ebben a nehezen letehető női regényben. Erősen ajánlott olvasmány.” - Camille Pagán, a Jól vagyok, ahogy te sem szerzője

 

„Vérant újra remekelt a Valroux-ételsor következő tagjának elkészítésével (a Sophie Valroux titkos francia receptjei folytatásában). …Vérant ínycsiklandozó és szeretetteli ételleírásai felkeltik az olvasó étvágyát, hősnője elevensége és bátorsága süt a mű minden lapjáról. A művet olvashatjuk úgy mint vidám különlegességet.” - Publishers Weekly

 

„Vérant műve, a Sophie Valroux titkos francia receptjei folytatása ételekről szól, egyfelől, másfelől pedig annak története, hogyan követi a főhős az álmait minden bizonytalanság és kétség dacára. ... Az olvasó szurkol a bátor és eltökélt, mindazonáltal igen sebezhető séfnek, hogy sikert érhessen el a szakmájában és a magánéletében is. Gasztrobolondoknak és olyanoknak, akik kedvelik az erős hősnőket és a románcokat.” - Library Journal

 

„Sophie történetének második része tömve van a szívemnek kedves dolgokkal: francia kastélyokkal, ellenállhatatlan ételleírásokkal és romantikával. Merci beaucoup, Samantha Verant!” - Sam Tschida, a Siri, Who Am I? szerzője

 

Gasztrorajongóknak és olyanoknak, akik kedvelik az erős hősnőket és a románcokat.

 

 

Az oldal tetejére