Barion Pixel
Kiadói ár
4.418 Ft
Eredeti ár
5.890 Ft
Webshop kedvezmény: 1.472 Ft 25%
Menny.:
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák

Az elveszett newporti nyarak - Williams - Willig - White

Kiadói ár
4.418 Ft
Eredeti ár
5.890 Ft
Webshop kedvezmény: 1.472 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9786156414755

Az elveszett newporti nyarak - Beatriz Williams - Lauren Willig - Karen White

 

A valóságshow kamerái forognak, és a ház lerántja a leplet a titkokról, amelyeket a Sprague család örökre el akart temetni.

Leírás

Az elveszett newporti nyarak - Beatriz Williams - Lauren Willig - Karen White

 

New York Times Bestseller

 

 

"Nagy ívű, pazar regény, fantasztikus olvasmány." - Good Morning America


2019: Egy népszerű valóságshow keretei között újítanak fel mutatós régi házakat, a legfrissebb kiszemelt a Rhode Island-i Newportban található Sprague Hall - de a műsor producere aknára fut: jelenleg is a patinás Sprague család leszármazottja, Lucia "Lucky" Sprague lakik a villában, aki csak azzal a feltétellel engedélyezi a forgatást, hogy a romos állapotban levő csónakházhoz nem szabad hozzányúlni.

1899: Énektanárt vesznek fel a Sprague-vagyon naiv, ifjú örökösnője mellé, akit a család egy hozományvadász olasz herceghez szeretne feleségül adni, ezért a fiatal nőnek el kell sajátítania a tökéletes illemet. Az énektanárnak azonban a szolid látszat ellenére megvan a maga pikáns múltja: tulajdonképp búvóhelynek választotta a Sprague Hallt.


1958: Lucia "Lucky" Sprague Mussolini Olaszországából menekült Newportba. Mindig is úgy érezte, nem tartozik a Sprague Hallba, noha a Rhode Island-i közeg apránként befogadta: a nagy múltú dinasztia utolsó sarja lett a férje. De egy sorsszerű éjjelen feltárul a villához tartozó régi csónakház titka, és Luckynak emiatt mindent át kell értékelnie.

A valóságshow kamerái forognak, és a ház lerántja a leplet a titkokról, amelyeket a Sprague család örökre el akart temetni.A szerzőktől a Next21 Kiadónál megjelent: Annyiféleképp búcsúztunk (2021)


 


Beatriz Williams A nyári feleségek, a Perzselő nyár és több másik - részben történelmi - regény New York Times bestsellerlistás szerzője. Seattle-ben született és nevelkedett, utána a Stanford Egyetemen végzett, majd a Columbia Egyetemen szerzett üzleti mesterfokozatot. Férjével és négy gyermekével a connecticuti óceánparton élnek, ahol az írás és a mosás között oszlik meg az ideje.

Lauren Willig több mint húsz történelmi regény New York Times és a USA Today bestsellerlistás szerzője, amelyek közül a Rózsaszín Szegfű-sorozat a RITA-díjat is elnyerte. Miután a Yale Egyetemen diplomázott le, a Harvardon kapta meg a mesterfokozatát történelemből, majd a Harvard jogi karán jogászi végzettséget is szerzett. New Yorkban él a férjével, kisgyermekeivel és hatalmas kávétartalékaival.


Karen White a New York Times és a USA Today bestsellerlistás szerzője. A Next21 Kiadónál megjelent könyve: Antikvitás a Royal Streeten (2023) Az általa "grit lit"-nek nevezett stílusban ír déli női regényeket, de két krimisorozat is fűződik a nevéhez, amelyek Charlestonban és New Orleansban, az amerikai dél ikonikus városaiban játszódnak. A londoni American Schoolban végzett, majd a Tulane Egyetemen szerzett természettudományi fokozatot. Amikor éppen nem ír, olvasással, zongorázással és a főzés kategorikus elkerülésével tölti az idejét. Két felnőtt gyermeke van, a georgiai Atlanta mellett él férjével és egy elkényeztetett Havanese kiskutyával.


beatrizwilliams.com
laurenwillig.com
karen-white.com

 

 

A ház lerántja a leplet a titkokról, amelyeket a Sprague család örökre el akart temetni.

Kosárba

Az oldal tetejére