Barion Pixel
Kiadói ár
4.118 Ft
Eredeti ár
5.490 Ft
Webshop kedvezmény: 1.372 Ft 25%
Menny.:
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák

Gyakorlat teszi a mestert - Sarah Adams

Kiadói ár
4.118 Ft
Eredeti ár
5.490 Ft
Webshop kedvezmény: 1.372 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9786156414724

Gyakorlat teszi a mestert - Sarah Adams

Lehet, hogy nem az a lényeg, hogy tökéletes legyen a szerelem - talán épp elég, ha igaz.

 
 

Leírás

Gyakorlat teszi a mestert - Sarah Adams

 

A Csalóka szerelem és a Ha Rómában jársz szerzőjétől

New York Times Bestseller

 

Annie Walker a tökéletesen hozzáillő partnert keresi. De a kentuckyi Rome-ban nehezebb megtalálni, mint hitte. Ez nem nagyváros, mindenki mindenkit ismer, napról napra szűkül a kör, hogy kivel lehet randizni. A fülébe jut, az utolsó férfi, akivel randizott, azt mondta rá: hihetetlenül unalmas.

Annie kezdi elhinni, hogy vele van gond. Flörtre vágyik, allűröket akar felvenni, mint a romantikus filmek női főszereplői. Eszébe jut, talán korrepetálásra szorul.

Will testőrként dolgozik, tetovált, és hihetetlenül jóképű - ideiglenesen tartózkodik Rome-ban, és egyetlen célt tart szem előtt: hogy ne keveredjen bele érzelmi természetű ügyekbe. Annie arra kéri, segítsen neki, hogy megtalálja az álompasit, és Willnek nincs szíve visszautasítani a nő kérését.

A barátság határvonalai veszélyesen kezdenek elmosódni, és Annie megérti, lehet, hogy nem az a lényeg, hogy tökéletes legyen a szerelem - talán épp elég, ha igaz.

  

"Örökre ott akarok maradni ennek a regénynek a lapjain. Szeszélyes romantika, páratlanul szellemes csacsogással fűszerezve. Az első oldaltól szorítasz Willnek és Annie-nek, hogy sikerrel járjanak." B. K. Borison, a Lovelight-sorozat szerzője

 

Olvasd és hallgasd!

Kiadónk Spotify-csatornáján megtalálod a könyv hangulatához illő lejátszási listánkat.

 

Kiadónk ajánlója

A regény ezzel az ajánlással indul: „Ezt a történetet az érzékeny, gyengéd lelkeknek írtam. Az introvertáltaknak, akik félnek ragyogni.” 
Mi más mondhatná el jobban a könyv lényegét, mint ez a két mondat: a főszereplőnek valójában nem a flörtölést és csábítást kell megtanulnia, hanem azt, hogy merjen ragyogni, lépjen ki a komfortzónájából, és tanuljon meg hinni önmagában.

Annie Walker hiába nyitotta meg a virágboltot, amiről anyukája mindig is álmodozott, valami még hiányzik az életéből. Kidolgoz egy tervet, hogyan köthetne ki a számára tökéletes férfi mellett. Talán kicsit túl sok a kritérium, mert úgy tűnik, hogy az elvárásainak potenciálisan megfelelő személyek listája egyre szűkül. Szociális szorongását és introvertáltságát legyőzve szorgalmasan próbálkozik, mégis nyilvánvaló, hogy segítségre van szüksége. Valakire, aki megtanítja flörtölni. Legutolsó randija annyira katasztrofálisan sikerült, hogy a férfi egyenesen unalmasnak titulálta, olyan embernek, akinek nincs személyisége.

Kapóra jön tehát Will, aki hírességek testőreként dolgozik, és akit Annie a bátyja menyasszonya, Amelia révén ismert meg. Amelia látva a lány zárkózottságából fakadó szerelmi kudarcait, megkéri Willt, legyen Annie „randiedzője”. Vajon mire jut ez az egymástól annyira különböző két ember? A tetovált, sármos rosszfiú és az intorvertált, érzékeny lelkű Annie?

A szerző szórakoztatóan mutatja be azt, hogy a szerelemre igenis mindenkinek van esélye. Még az olyan visszahúzódó, félénk könyvmolyoknak is, mint Annie Walker. 
Sarah Adams mindig abban bízik, hogy meg tudja nevettetni az olvasóit, de a legfontosabb az számára, hogy az olvasónak jobb kedve legyen, amikor befejezte a könyvet, mint amikor elkezdte. A Gyakorlat teszi a mesterrel ez ismét sikerült neki.

 


Sarah Adams a Csalóka szerelem és a Ha Rómában jársz szerzője. Nashville-ben született, ott is nőtt fel. Családos, hobbija a brit történelem. Első regényét a lányai délutáni alvásai alatt írta. Azért ír, mert reméli, meg tudja nevettetni az olvasóit, de leginkább azt tartja szem előtt, hogy az olvasónak jobb kedve legyen, amikor befejezte a könyvet, mint amikor elkezdte.

 

Szeszélyes romantika, páratlanul szellemes csacsogással fűszerezve.

Kosárba

Kedvezményes csomagajánlatunk az általad megnézett könyvből

Az oldal tetejére