Barion Pixel
Kiadói ár
4.268 Ft
Eredeti ár
5.690 Ft
Webshop kedvezmény: 1.422 Ft 25%
Menny.:
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák

Napló a Felszabadított lélek című könyvhöz

Kiadói ár
4.268 Ft
Eredeti ár
5.690 Ft
Webshop kedvezmény: 1.422 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9789635684038

Napló a Felszabadított lélek című könyvhöz - Michael A. Singer 

A Felszabadított lélek című #1 New York Times-bestseller társkiadványa ez a napló, amely az inspiráció, a szabadság és az öröm elérésére kínál gyakorlatokat.

Leírás

Napló a Felszabadított lélek című könyvhöz - Michael A. Singer

Gyakorlatok az önmagunkon túli spirituális utazáshoz

 

A Felszabadított lélek című #1 New York Times-bestseller társkiadványa ez a napló, amely az inspiráció, a szabadság és az öröm elérésére kínál gyakorlatokat.

 

Az itt közölt új gyakorlatok és kiindulópontok a Felszabadított lélek című könyv egyes szövegrészeihez kapcsolódnak. Arra szolgálnak, hogy Michael A. Singer tanításait közvetlenül a saját élményeidre vonatkoztathasd, és ezáltal mindennapjaid részévé váljanak.

 

Olyan gyakorlatokat is találsz benne, amelyek segítenek eltávolodni a zajos elmétől és mélyebben megérteni igazi lényedet, átdolgozni azokat a negatív érzelmeket, amelyek behatárolják a lehetőségeidet.

 

Ez a napló igazi szemléletváltást hoz el az itt található új gyakorlatok révén, amelyek a meditáció és a mindfulness hagyományában gyökereznek, és rávezetnek arra, hogyan légy jelen minél teljesebben a mostban, élj át tartós örömöket, és valósítsd meg önmagad.

 

Ha készen állsz arra, hogy kitárd az ajtót a végtelen lehetőségek előtt, akkor a Napló a Felszabadított lélek című könyvhöz el fog vezetni az elméd, az érzelmeid és a belső energiáid közötti viszonylatok gazdagabb megértéséhez.

 

Azáltal, hogy elengeded a múltbeli nehézségeket, amelyeket mostanáig magadban tartogattál, hozzáférhetsz a legbensőbb, igaz Éned tökéletes boldogságához.

 

Olvasd és hallgasd!

Kiadónk Spotify-csatornáján megtalálod Felszabadított lélek című könyvhöz írt dalok lejátszási listáját.

 

Kiadónk ajánlója

 

Michael A. Singer spirituális tanító, motivációs előadó könyveiben arra bátorítja az olvasókat, hogy lépjenek túl a mindennapos gondokon, félelmeken és tapasztalatokon, és merjenek igazán mélyre tekinteni önmagukban. Azt vallja, hogy a spirituális fejlődés csöppet sem bonyolult, bárki ösztönösen elérheti, sőt, tovább megy: mindenkinek születése jogán jár.


Felszabadított lélek című bestsellerében egy olyan utazásra hív, amely során felfedezhetjük és megtapasztalhatjuk önmagunkban ezeket a már meglévő igazságokat. Praktikus és használható útmutatásain keresztül kalandos és tanulságos önismereti kalandra hív mindenkit, aki nyitott a változásra és nem fél felszabadítani a lelkét és az életét.

 

A Napló a Felszabadított lélek című könyvhöz irányjelző táblaként működik ezen az utazáson. Célja, hogy jobban megértsük az önnön elménkhez, érzelmeinkhez és belső energiáinkhoz fűződő viszonyunkat. A Napló minden bejegyzése a Felszabadított lélek valamelyik lényeges üzenetét fejti ki. A bejegyzések végén található buzdítások arra ösztökélnek, hogy a tanítást alkalmazzuk a saját tapasztalatainkra, a gyakorlatok pedig segítenek jobban megérteni a lecke lényegét, így képessé válhatunk beépíteni azokat a hétköznapjainkba. A kötetben található üres sorok segítségével pedig összefoglalhatjuk magunknak a reflexióinkat.


A Napló célja pontosan az, hogy a szavak megértésén túl a közvetlen tapasztalás birodalmába vezessen, ahol megismerkedhetünk a belső szabadsággal, a boldogsággal és az önmegvalósítás örömével.

 

Gyakorlatok az önmagunkon túli spirituális utazáshoz

Kosárba

Az oldal tetejére