Barion Pixel
Kiadói ár
11.370 Ft
Eredeti ár
16.670 Ft
Webshop kedvezmény: 5.300 Ft 32%
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák

Felszabadultan élni csomag - 3 kötet

Kiadói ár
11.370 Ft
Eredeti ár
16.670 Ft
Webshop kedvezmény: 5.300 Ft 32%
Kívánságlistára teszem
ISBN: felszabadultan-elni-csomag-3

Felszabadultan élni csomag - 3 kötet - Michael A. Singer 

Szegődj a határokat nem ismerő, korlátlan boldogság nyomába!

Leírás

Felszabadultan élni csomag - 3 kötet - Michael A. Singer 

 

 

Felszabadított lélek - díszkiadás - Michael A. Singer

Illusztrációkkal

 

"Ki vagyok én?" Ha belemerülsz ebbe a kérdésbe, rövidesen rádöbbensz, milyen nehéz pontos választ adni rá. Énünk mibenlétét kutatva a szellemi tanítómester Michael Singer arra a következtetésre jut, hogy igazi identitásunk a tudatosságunkban rejlik - abban a képességünkben, hogy külső szemlélőként meg tudjuk figyelni önmagunkat és a minket körülvevő külvilágot is. A meditáció és éber lét évezredes tradícióinak segítségül hívásával Singer rávezeti az olvasót, miként fejlesztheti tudatosságát olyan magas fokra, hogy lábát szilárdan megvethesse a jelenben, és kioldhassa lelkéből az ott feltorlódott fájdalmas emlékeket.
 


Az első részben Singer énünket vizsgálja, és felfedi a mindannyiunknak oly ismerős belső dialógusok természetét. A második részben megismerkedhetünk a lényünkben áramló energiákkal, és a szerző fokozatosan rávezet, miként tárjuk fel szívünket az egész életünket átható tapasztalat frissítő energiái előtt. A harmadik rész arra tanít, miként küzdjük le bezárkózásra, önsorsrontó befelé fordulásra késztető hajlamainkat. A megvilágosodás, az egyetemes tudat befogadása a negyedik rész témája. Végül az ötödik részben Singer visszakanyarodik mindennapi létünkhöz, és megtanít rá, miként szegődjünk a határokat nem ismerő, korlátlan boldogság nyomába.

 


A könyvnek mindvégig olvasmányos és egyúttal lebilincselő a stílusa, nyoma sincs benne súlyos tudományos dogmáknak vagy erőszakos hittérítésnek. És minden fejezetben találhatunk néhány könnyű gyakorlatot, amelyek nagyszerűen illusztrálják a szerző elképzeléseit.

 

Szegődj a határokat nem ismerő, korlátlan boldogság nyomába!

 

-

 

Felszabadultan élni – Michael A. Singer

 

Túllépni a megpróbáltatásokon

New York Times Bestseller

A felszabadított lélek című #1 New York Times Bestseller szerzőjétől

 

Manapság egyre inkább arra törekszik az ember, hogy több örömet éljen meg és mélyebb értelmet találjon az életében. Előfordulhat, hogy ezeket nem ott keresi, ahol kellene?

Ha a kiegyensúlyozott, harmonikus lelki és szellemi állapotunk külső körülményektől függ – munka, új lakás vagy egy különleges vakáció – akkor borítékolható, hogy előbb-utóbb elégedetlenek leszünk. Az igazi szabadságot és boldogságot belül kell megtalálnunk. De hogyan induljunk neki ennek a belső utazásnak?
 

A Felszabadultan élni egyszerre mélyreható és praktikus. Világos útmutatással szolgál arra nézve, hogyan lépjen túl az ember azokon a gondolatokon, érzéseken és szokásokon, amelyek miatt kátyúban van. Átfogóan értelmezhető lesz, honnan erednek a gondolatok és érzelmek, és hogyan hatnak az ember természetes energiaáramlására. Apránként megszabadulhatunk az ún. szamszkaráktól, vagyis pszichológiai hegektől, amelyek miatt letapadunk és nem tudjuk elérni a csúcspotenciálunkat.  

Ideje felhagyni a küszködéssel és belekezdeni a dolgok megtapasztalásába: elsajátítani Michael A. Singer gyakorlati tanításait, amely a felszabadultság, a nyíltság, az önismeret birtokában élhető élet felé hajtja az embert.
 

Legfőbb ideje Felszabadultan élni! 

 

Legfőbb ideje Felszabadultan élni! 

 

 

Napló a Felszabadított lélek című könyvhöz - Michael A. Singer

Gyakorlatok az önmagunkon túli spirituális utazáshoz

 

A Felszabadított lélek című #1 New York Times-bestseller társkiadványa ez a napló, amely az inspiráció, a szabadság és az öröm elérésére kínál gyakorlatokat.

 

Az itt közölt új gyakorlatok és kiindulópontok a Felszabadított lélek című könyv egyes szövegrészeihez kapcsolódnak. Arra szolgálnak, hogy Michael A. Singer tanításait közvetlenül a saját élményeidre vonatkoztathasd, és ezáltal mindennapjaid részévé váljanak.

 

Olyan gyakorlatokat is találsz benne, amelyek segítenek eltávolodni a zajos elmétől és mélyebben megérteni igazi lényedet, átdolgozni azokat a negatív érzelmeket, amelyek behatárolják a lehetőségeidet.

 

Ez a napló igazi szemléletváltást hoz el az itt található új gyakorlatok révén, amelyek a meditáció és a mindfulness hagyományában gyökereznek, és rávezetnek arra, hogyan légy jelen minél teljesebben a mostban, élj át tartós örömöket, és valósítsd meg önmagad.

 

Ha készen állsz arra, hogy kitárd az ajtót a végtelen lehetőségek előtt, akkor a Napló a Felszabadított lélek című könyvhöz el fog vezetni az elméd, az érzelmeid és a belső energiáid közötti viszonylatok gazdagabb megértéséhez.

 

Azáltal, hogy elengeded a múltbeli nehézségeket, amelyeket mostanáig magadban tartogattál, hozzáférhetsz a legbensőbb, igaz Éned tökéletes boldogságához.

 

Olvasd és hallgasd!

Kiadónk Spotify-csatornáján megtalálod Felszabadított lélek című könyvhöz írt dalok lejátszási listáját.

 

Kiadónk ajánlója

 

Michael A. Singer spirituális tanító, motivációs előadó könyveiben arra bátorítja az olvasókat, hogy lépjenek túl a mindennapos gondokon, félelmeken és tapasztalatokon, és merjenek igazán mélyre tekinteni önmagukban. Azt vallja, hogy a spirituális fejlődés csöppet sem bonyolult, bárki ösztönösen elérheti, sőt, tovább megy: mindenkinek születése jogán jár.


Felszabadított lélek című bestsellerében egy olyan utazásra hív, amely során felfedezhetjük és megtapasztalhatjuk önmagunkban ezeket a már meglévő igazságokat. Praktikus és használható útmutatásain keresztül kalandos és tanulságos önismereti kalandra hív mindenkit, aki nyitott a változásra és nem fél felszabadítani a lelkét és az életét.

 

A Napló a Felszabadított lélek című könyvhöz irányjelző táblaként működik ezen az utazáson. Célja, hogy jobban megértsük az önnön elménkhez, érzelmeinkhez és belső energiáinkhoz fűződő viszonyunkat. A Napló minden bejegyzése a Felszabadított lélek valamelyik lényeges üzenetét fejti ki. A bejegyzések végén található buzdítások arra ösztökélnek, hogy a tanítást alkalmazzuk a saját tapasztalatainkra, a gyakorlatok pedig segítenek jobban megérteni a lecke lényegét, így képessé válhatunk beépíteni azokat a hétköznapjainkba. A kötetben található üres sorok segítségével pedig összefoglalhatjuk magunknak a reflexióinkat.


A Napló célja pontosan az, hogy a szavak megértésén túl a közvetlen tapasztalás birodalmába vezessen, ahol megismerkedhetünk a belső szabadsággal, a boldogsággal és az önmegvalósítás örömével.

 

Gyakorlatok az önmagunkon túli spirituális utazáshoz

 

Az oldal tetejére