Barion Pixel
Kiadói ár
990 Ft
Eredeti ár
4.990 Ft
Webshop kedvezmény: 4.000 Ft 80%

Itt olvashattál a könyvről:

Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
HELLO21 10.000 Ft felett 10% extra

A Mészáros és az Ökörszem - Alaina Urquhart SZÉPSÉGHIBÁS

Kiadói ár
990 Ft
Eredeti ár
4.990 Ft
Webshop kedvezmény: 4.000 Ft 80%
Kívánságlistára teszem
ISBN: SZ-9789635682959

Szépséghibás besorolásba tartozó könyvek kis minőségi hibával rendelkeznek amit a korábbi bolti kihelyezés során szereztek és a teljesen ép könyveinkkel nem szeretnénk összevegyíteni.

Leírás

A Mészáros és az Ökörszem - Alaina Urquhart

 

New York Times Bestseller

A Morbid true crime podcast egyik házigazdájától

 

A férfi áldozatokra vadászik

A nő a férfira

 

Louisiana mocsaras vidékén valami sötét ólálkodik: egy gyilkos módszeresen, orvosi eljárásokkal kísérletezve követi el rettenetes bűneit, cicázik a hatóságokkal, akik hiába próbálják elfogni.

Dr. Wren Muller, az Ökörszem a legjobb szakember a környéken. Régóta dolgozik halottkémként, és tüzetesen ismeri a múltbeli bűnügyi krónikákat. Egész mostanáig nem ütközött olyan esetbe, amelyet ne tudott volna megoldani. Wren íróasztalán gyűlnek az akták, hamarosan minden figyelmét leköti a macska-egér játék, miközben a brutális gyilkos napról napra arcátlanabb dolgokat követ el.

 

„Urquhart míves thrillert írt, amely ugyan tele van véres részletekkel, de nem öncélúan tobzódik ezekben. Lényegre törő elbeszélésmód, világos szóhasználat, és pengeéles kapcsolat a patológus és a gyilkos között - mindezek az elemek jól előkészítik a jövőbeli folytatásokat.” - New York Times

 

„Lenyűgözően részletes elemzések - a szerző láthatólag egész életében boncolásokkal foglalkozott. Keveset bíz a képzeletre, mégis magával ragadja az olvasót, a halálesetek közötti teret okkult elemekkel tölti ki.” - Daily Mail

 

Lényegre törő elbeszélésmód, világos szóhasználat, és pengeéles kapcsolat a patológus és a gyilkos között

Kosárba

Az oldal tetejére