A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
4.490 Ft
3.368 Ft
Webshop kedvezmény: 1.122 Ft 25%
25% - 30% alap KIADÓI KEDVEZMÉNY könyveinkre
5% VISSZAJÁR törzsvásárlói pontban regisztrált vásárlóknak
INGYEN SZÁLLÍTÁS 12.000 Ft felett
TARTALMAS SZÓRAKOZÁS

Védett terület - Andrew Hunter Murray

4.490 Ft
3.368 Ft
Webshop kedvezmény: 1.122 Ft 25%
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9786156414328

Védett terület - Andrew Hunter Murray

Várható megjelenés: 2022. október 26.

Leírás

Védett terület - Andrew Hunter Murray

 

Sunday Times bestsellerszerző

 

A paradicsomból nincs visszaút

 

Erős képzelettel megírt, kiugró alkotás. A Védett terület beszippant, és egészen az utolsó oldalig nem ereszt − az utolsó felismerésen pedig késő éjjelig gondolkoztam, miután befejeztem a könyvet. Andrew Hunter Murray figyelemre méltó pálya előtt áll.

Anthony Horowitz

 

Döbbenetes erejű, nyugtalanító, egészen eredeti. Andrew Hunter Murray klasszis mesemondó.

Tim Harford

 

Az ország széthullóban, a törvényes rend lassanként felbomlik. Egy fiatalember utazik északra. Ben festő, aki a zsúfolt, feszültségekkel teli városban élt. Hat hónappal ezelőtt menyasszonya, Cara egy távoli szigetre, a Szikla Szentélyre költözött, amely a milliomos filantróp, Sir John Pemberley tulajdona. Most úgy döntött, felbontja az eljegyzést Bennel, és örökre ott marad.

 

Ben elhatározza, odautazik, hogy visszaszerezze Carát. Az út viszontagságos, és a szigetre érkezve sokkoló felfedezést kell tennie.

 

Cara vajon miért dobta el a régi életét? A Szikla Szentély valóban egy Új Édenkert, ahogyan Sir John állítja − vagy valami egészen pokoli hely?

 

Andrew Hunter Murray Londonban él, a tévének is ír, és van egy sikeres podcastja. (No Such Thing As A Fish.) The Last Day című első regénye Sunday Times bestseller lett, és számos országban megjelent.

Az oldal tetejére