A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
EXTRA kedvezmények<strong> SALE AKCIÓ <strong> ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények</strong> EXTRA kedvezmények SALE AKCIÓ ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél

Pont jókor, pont neked!

A 21. Század Kiadó 2018.11.22-én elindította törzsvásárlói klubját.

Kedves Olvasónk, kedves Vásárlónk,

 

a 21. Század Kiadó 2018.11.22-én elindította törzsvásárlói klubját.

 

A törzsvásárlói rendszerünkben minden webshopos vásárláskor pontokat gyűjthetsz.

A rendszeresen visszatérő vevőinknek egyedi kedvezményekkel és ajánlatokkal kedveskedünk. 

Gyűjtsd velünk a pontokat, és használd ki exkluzív ajánlatainkat!

 

Az idén decemberben a karácsonyi promóciónk részeként többek közt azzal szeretnénk megajándékozni, hogy jóváírjuk a törzsvásárlói rendszer indulása előtt vásárolt könyvek után járó pontjaidat.

MOST jóváírjuk a törzsvásárlói pontjaidat minden olyan átvett vevői rendelés után, amely 2015. november 1. és 2018. november 21. között került megrendelésre a weboldalunkon.

 

A hűségpontokat csak regisztrált, aktív vevői profilokhoz rendelhetjük.

A promóció azok számára érvényesíthető és aktiválható, akik 2018. december 1. és 31. között vásárolnak a (www.21.szazadkiado.hu) weboldalunkon, és visszaigazolják, hogy kérik a pontok átvezetését a regisztrációs fiókjukba.

A korábban vagy most regisztrált és aktív decemberi vásárlással rendelkező vevőinknek a 2018. november 21. előtti vásárlásaik után járó hűségpontokat is jóváírjuk. 

A korábban regisztrált fiókod továbbra is él, nem kell újra regisztrálnod az oldalon, de csak azoknak a vásárlóinknak írjuk jóvá a korábban szerzett pontokat, akik 2018 decemberében újra vásárolnak a weboldalunkon. A 2018. decemberében leadott rendelésed lezárása után minden esetben megkérdezzük: igény tartasz-e arra, hogy a korábbi pontjaidat átvezessük.

 

Miért jó ez neked?

A törzsvásárlói pontjaiddal a vásárlásaid során egyéni kedvezményekhez juthatsz, és ahogy az elmúlt években, különleges ajánlatokkal is készülünk, melyeket a törzsvásárlói pontjaid beváltásával érhetsz el.

 

Hogyan működik?

A törzsvásárlói rendszerünkben minden megkezdett 1000 Ft-nyi számlaérték után 1 hűségpont jár. 

Két példa: ha a számla végösszege 6886 Ft, akkor 7 pont, ha 18.452 Ft, akkor 19 pont jár a megrendelésed után.

 

A hűségpontjaid értéke a beváltásnál: 

1 hűségpont = 50 Ft

10 hűségpont = 500 Ft

Pénztár oldalon és a Profil oldalon bármikor megtekintheted a pontjaid egyenlegét, és azt is, hogy mennyit ér, ha érvényesíted a vásárláskor. 

 

Tarts velünk!

 

A 21. Század Kiadó törzsvásárlói klubjában szerzett pontjaidat bármelyik további vásárláskor beválthatod.

Az adott rendelési értéked maximum 50%-át fizetheted ki az addig összegyűjtött pontokkal.

Egy vásárlói tranzakció során a beváltható pontok száma a kosárérték legfeljebb 50%-a lehet.  

Egy példa: ha 2000 Ft-os vásárlásra jogosító 40 hűségponttal rendelkezel, ezt egy minimum 4000 Ft értékű rendelésnél használhatod fel.

 

A törzsvásárlói klubban szerzett pontjaidat exkluzív termékek vásárlására is felhasználhatod.

 A visszatérő vevőink tudják, hogy korábban is készültünk olyan egyedi termékekkel, mint a vászontáskák, tolltartók, díszpárnák, a könyveinket formázó csokik és a szebbnél szebb könyvjelzők.

A jövőben is várunk a könyveinkhez és az olvasáshoz kapcsolódó, különleges meglepetésekkel. Ezek a termékek pontbeváltással is elérhetők lesznek a webshopunkban.

 

2019-ben újabb izgalmas könyvekkel és meglepetésekkel készülünk! 

Használd ki a lehetőséget: aktiváld a 2015 novembere óta szerzett pontjaidat, és gyűjts újabbakat a karácsonyi vásárlás lendületében! 

Az idei ajándékvásárlással megalapozhatod a jövő évi kedvezményeidet.

 

Pont jókor, pont neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek
Az oldal tetejére