Barion Pixel

Termékelőfizetés - Romantikus pihenés

Kényeztetés és romantika
egy különleges könyves csomaggal!

Üdítő és pihentető kikapcsolódást tartogató különleges könyvcsomagunk káprázatos mediterrán tájakra csábít.
Válts jegyet a déli romantika világába és utazz el Jennifer Probsttal a Comói tóhoz, Carol Kirkwooddal pedig a francia Riviéra zafírkék vizéhez!  A könyvek és a melléjük válogatott kiegészítők a frissítő élményeket és pihentető feltöltődést támogatják.

Évente 2 alkalommal érkezik ez a könyvcsomag, a nyári pihenés mellé és novemberben az ünnepekre hangolódva. 

2 ÚJDONSÁG
PIHENTETŐ SZÓRAKOZÁS
A CSOMAG AKTUÁLIS KIEGÉSZÍTŐJE
 

Üvegpalack virágos védőtokkal

Legyen nálad mindig természetes frissítő folyadék a nyári hőségben. Ezzel a trendi üvegpalackkal az egészség, a környezetvédelem és a gazdaságosság mellett stílusos is leszel, mert az üvegpalackot egy vidám mintás, csatos füllel rendelkező védőtok óv a sérülésektől. Tökéletes az egész napos hidratáláshoz, otthon és útközben egyaránt. Julie Dodsworth brit designer gyönyörű grafikáival készített kollekcióból választottuk.

 

Körömreszelők

Két darab körömreszelő vidám, nyárias mintákkal. Könnyen elférnek a neszesszeredben így mindig kéznél lesznek, amikor szükséged van rájuk akár otthon akár az utazás ideje alatt. Hogy miért épp ez kerül a csomagba? Mert a ráérős és gondtalan pihenés szimbolikus kelléke, mint egy jól kiválasztott könyv. Julie Dodsworth brit designer gyönyörű grafikáival készített kollekcióból választottuk.

 

Mennyibe
kerül?

Az első romantikus könyves előfizetői csomagba Jennifer Probst Esküvő a Comói-tónál és Carol Kirkwood Hotel a Riviérán című kötetei kerülnek. Az itt látható romantikus könyv előfizetéses könyvcsomag jelenlegi díja 11.990 Ft, mely tartalmazza a két új bestsellert, egy üvegpalackot védőtokkal és két körömreszelőt azonos kollekcióból, valamint extra kedvezménnyel kerül a csomagba egy korábban megjelent nemzetközi bestseller, a Napkelte a Costa Blancán c. kötet.

A jövőbeli csomagok esetén minden esetben értesíteni fogunk a kiküldés és levonás előtt a csomag tartalmáról és értékéről. A szállítási költség plusz tételként kerül felszámolásra. Kuponos kedvezmények nem érvényesíthetőek a csomagra. 

Kényelem és kényeztetés

Az általad kiválasztott témájú, évente két alkalommal érkező új előfizetéses könyvcsomag a megjelenés napján automatikusan kiküldésre kerül hozzád.

Az előfizetésed tartalma minden csomagban:

2 db új, romantikus témájú sikerkönyv, és izgalmas kiegészítő termék vagy termékek és egy korábbi megjelenésű könyv az adott érdeklődési körön belül.

Több tematikus könyvcsomagot fogunk elindítani, most itt erről a felületről továbbkattintva a Romantikus pihenés könyvcsomagra fizethetsz elő. A további már elindult előfizetéseink:  BookTok könyvcsomag, a KULT Könyvek csomag és a Fantasy könyvcsomag, melyekre külön - külön fizethetsz elő.

 

Vár a 21. Század színes világa!

 

Köszönjük a bizalmat!

Az oldal tetejére