Barion Pixel

Termékelőfizetés - Fantasy

Évente 2 alkalommal
új exkluzív könyvcsomag

Nehéz követni az újdonságokat és azon belül megtalálni a legkülönlegesebb könyvsikereket? Indítsd el a FANTASY DÍSZKIADÁS előfizetésedet erre a könyvcsomagunkra, és a jövőbeli olvasmányaid beszerzéséről mi gondoskodunk, hogy garantáltan jusson a limitált kiadású díszkiadásokból. 

Csak közvetlenül azelőtt terheljük meg a bankkártyádat, hogy a soron következő rendelést kiküldenénk, nem kell egész évre vagy több hónapra előre befizetni az előfizetés és a könyvklub díját.

Garantált
sikerkönyvek és
meglepetések

Az előfizetéses könyvcsomagban 2 kiemelt új, limitált kiadású és csak nálunk elérhető fantasy díszkiadás kötetet és könyves kiegészítőket fogunk küldeni.  A könyvcsomagban friss megjelenésű, nemzetközi bestsellerek kerülnek, keménytáblás, védőborítós és limitált példányszámú kivitelezésben. Az idei évre 2 sorozat várható és a sorozat 1 és 2. kötete alkot egy csomagot.

A csomagok minden esetben kiegészítő terméket is tartalmaznak, melyek kiválasztásában törekszünk arra, hogy olyan termék kerüljön, amivel valóban kényeztethetünk.

LIMITÁLT DÍSZKIADÁS
A SIKERLISTÁKRÓL VÁLOGATVA
A CSOMAG AKTUÁLIS KIEGÉSZÍTŐJE
 

Exkluzív, kézzel írt levél és dedikáció a szerzőtől

Chloe Gong kézzel írt, kizárólag a magyar olvasókhoz szóló üzenetét és a szerző aláírását egy csodaszép arany borítékban kapod kézhez.

 

Karakterkártyák Juliette Cairól és Roma Montagovról

Gyönyörű kivitelezésű grafika a duológia főszereplőiről, amely hivatalos illusztrációnak is nevezhető, hiszen a művész kifejezetten Chloe Gong kérésére készítette. A csomagban két darab kártyát találsz.
A karakterportrék @dilwidit munkái.

 

Kard formájú hajtű

A duológiában fontos szerepet kapnak a fegyverek és a kínai kultúra, így egy gyönyörű kivitelezésű, kínai stílusú hajtűt is találsz a csomagban, amely eredeti funkcióján túl könyvjelzőként és a könyvespolcod díszeként is megállja a helyét.

Mennyibe
kerül?

Az első Fantasy könyves előfizetői csomagba Chloe Gong duológiája, Az ilyen vad öröm és a Vad véget ér keménytáblás, limitált kiadásai kerülnek. Az itt látható Fantasy könyves előfizetéses könyvcsomag jelenlegi díja 12.990 Ft, mely tartalmazza a két új, limitált kiadású bestsellert, egy exkluzív, kézzel írt szerzői levelet, két karakterkártyát és egy kard formájú hajtűt. A 120 naponta ismétlődő előfizetés kiválasztásával plusz egy ajándék könyv kerül még a csomagba.

A jövőbeli csomagok esetén minden esetben értesíteni fogunk a kiküldés és levonás előtt a csomag tartalmáról és értékéről. A szállítási költség plusz tételként kerül felszámolásra. Kuponos kedvezmények nem érvényesíthetőek a csomagra. 

Kényelem és kényeztetés!

Az általad kiválasztott témájú új előfizetéses könyvcsomag  a megjelenés napján automatikusan kiküldésre kerül hozzád.

Az előfizetésedet követően minden újabb csomag érkezése előtt értesítünk e-mailen, hogy érkezik az új csomag és megterhelhetjük-e a bankkártyádat. Ha az az időszak valami miatt nem aktuális neked, akkor lemondhatod az előfizetést. A Fantasy könyvcsomagba limitált példányszámú és exkluzív kivitelezésű könyvek kerülnek.

Az előfizetésed tartalma minden csomagban:

2 db új, limitált kiadású sikerkönyv, prémium kiadásban és a könyvekhez kapcsolódó izgalmas meglepetés kiegészítő termékek.

Több tematikus könyvcsomagot indítottunk el, most itt erről a felületről továbbkattintva a Fantasy könyvcsomagra fizethetsz elő.

 

Vár a 21. Század színes világa!

 

Köszönjük a bizalmat!

Az oldal tetejére