A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél
1.990 Ft
1.393 Ft
Webshop kedvezmény: 597 Ft 30%
Menny.:
10.000 Ft felett ingyen szállítunk
30% KEDVEZMÉNNYEL saját kiadású sikerkönyvek
AJÁNDÉK könyvjelzőt tedd a kosaradba

Restaurant, Hungary - Kordos Szabolcs - E-KÖNYV

1.990 Ft
1.393 Ft
Webshop kedvezmény: 597 Ft 30%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
ISBN: isz9786155955723

Restaurant, Hungary - Kordos Szabolcs - E-KÖNYV

Minden, ami a vendég előtt titok marad

„A felszín alatt különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel, szemfényvesztéssel, szenvedéllyel, pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.”

Vásárlást követően egyből olvashatod epub formátumban e-könyvként.

Leírás

Restaurant, Hungary - Kordos Szabolcs - E-KÖNYV

Minden, ami a vendég előtt titok marad

Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.

Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.

Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.

Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!

Ezek is érdekelhetnek:

Az oldal tetejére