Barion Pixel
Kiadói ár
7.686 Ft
Eredeti ár
10.980 Ft
Webshop kedvezmény: 3.294 Ft 30%
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
HELLO21 10.000 Ft felett 10% extra

Quiznight könyvcsomag

Kiadói ár
7.686 Ft
Eredeti ár
10.980 Ft
Webshop kedvezmény: 3.294 Ft 30%
Kívánságlistára teszem
Bartha Álmos
ISBN: quiznight-konyvcsomag
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: 21. Század Kiadó

QuizNight könyvcsomag

10.980 Ft
7.686 Ft
30% Csomag kedvezmény:

Ez a vásárlásod 8 pontot ér!

Leírás

QuizNight könyvcsomag

 

A Nagy Fotelkvíz - Bartha Álmos

 

A 2019-ben megjelent A Nagy Kocsmakvízkönyv sikere újabb kötet megírására sarkallta a szerzőt, így a vendéglátóhelyeken szervezett kvízestek mellett ismét az otthonokba költözik a játék.

Bartha Álmos, a QuizNight alapítója és kvízmestere ezúttal A Nagy Fotelkvíz címmel állította össze legújabb kérdésgyűjteményét, amely bárhol és bármikor, családi vagy baráti körben is garantált szórakozást nyújt.

Ezúttal sem a gyakran unalomig ismételt műveltségi kérdésekre kell számítaniuk a játékosoknak, a tárgyi tudás mellett a csapatok tagjainak bizony egymásra és a logikára is támaszkodniuk kell.

 

„A jó kocsmakvíznek úgy kell működnie, mint egy társasjátéknak: nemcsak a már meglévő tudást teszi próbára, hanem azt is, hogy hogyan tud valaki a már meglévő tudásból új ismeretekre rájönni. Mondhatnánk úgy is, hogy a kocsmakvíz elsősorban a gondolkodás sportja.” – Bartha Álmos

 


Bartha Álmos megújuló energiákkal foglalkozó közgazdász és kvízmester. Shanghajban töltött tanulmányai után hazatérve megalapította a QuizNight.hu-t, amely néhány év alatt komoly közösséggé alakult. Több országban, több száz versenyző játszik hétről hétre az Álmos által életre hívott kvízesteken.

 

Éld át a Quiznight élményt a foteledből!

 

 

A Nagy Kocsmakvízkönyv - Bartha Álmos

 

Éppen egy évtizede, 2009-ben kezdődött a QuizNight.hu története. Az egyszerű játékból, ami úgy indult, hogy tizenöt barátomnak tettem fel kérdéseket egy szentendrei kávézóban, tíz év alatt országos mozgalom lett. Ma már a kérdéseimet 5 országban, 3 különböző időzónában, 50 helyszínen, 50 kvízmester teszi fel, közel 600 csapatnak, hétfő esténként, egy majdnem egész éven át tartó bajnokság keretében.


A kezdetektől fogva igyekeztem olyan kérdéseket feltenni, melyek érdekesek és eltérnek a megszokottól. Ennek a műfajnak ugyanis éppen az a különlegessége, hogy itt baráti társaságok, kollégák alkotta csapatok versenyeznek egymás ellen és a kérdéseken akár percekig töprenghetnek. Nem elég tehát feltenni egy olyan egyszerű kérdést, mint például a Ki írta az Anyám tyúkját?, majd rávágni, hogy Petőfi; itt olyan kérdésekre van szükség, amelyek a csapat több tagját játékba hívják, elősegítik a közös gondolkodást, vitát, a megfejtést: a közös siker élményét.


Büszke vagyok rá, hogy Magyarországon a Quiznight.hu segítségével izgalmas esti programmá vált tudásunk tesztelése, ismereteink szélesítése; vagány dolog lett a tájékozottság.


Ez a könyv azért született, hogy bárki otthon vagy baráti társaságban élhesse át a Kocsmakvíz élményt és közben játékos formában gazdagítsa általános műveltségét. Ehhez igyekeztem kiválogatni a kedvenc témáimat és azokat a kérdéseket, amelyek valamiért a legemlékezetesebbek voltak számomra – rengeteg új és még senki által nem látott kérdés mellett.


A könyvben bemutatom a kocsmakvízek játékelemeit is: szabadszavas kérdések mellett a feleletválasztós kérdéseket, asszociációs kapcsolatokat, képrejtvényeket, párosításokat, listákat vagy éppen olyan köröket, amik a kockázatvállalásra épülnek.


Miközben válogattam legkedvesebb kérdéseim között és újakat írtam, úgy képzeltem, hogy olvasóim kezükben tartva ezt a könyvet kvízmesterekké és játékosokká válnak és egy pohár sör vagy üdítő mellett tesztelhetik a tudásukat.


Ajánlom tehát azoknak, akik még sosem játszottak kvízt, mindenkinek, aki szereti az izgalmas és jó kérdéseket vagy szeret játszani, és azoknak is, akik akár velünk, akár máshol játszottak már kocsmakvízt és szeretnének gyakorolni a következő fordulókra.


Jó játékot, jó szórakozást kívánok!


Bartha Álmos

 

 

A Nagy Kocsmakvízkönyv azért született, hogy bárki otthon vagy baráti társaságban élhesse át a Kocsmakvíz élményt és közben játékos formában gazdagítsa általános műveltségét.

10.980 Ft
7.686 Ft
30% Csomag kedvezmény:

Az oldal tetejére