A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
EXTRA kedvezmények<strong> SALE AKCIÓ <strong> ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények</strong> EXTRA kedvezmények SALE AKCIÓ ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél

Jóbarátok és egy várva-várt klasszikus

Soha nem volt ennyire színes a 21. Század Kiadó világa, csupa öröm, csupa meglepetés a 2020-as évünk!

 

 

 

Hol kezdjem? Kivel?

Talán az év egyik legjobban várt könyvével, a Jóbarátok című sorozat kulisszái mögé kukucskáló, A Jóbarátok-generáció - Mi zajlott a színfalak mögött? című kötettel.

1994-ben kezdődött és bár csak tíz évad készült, úgy tűnik, soha nem fog véget érni. A Jóbarátok nem filmsorozat, hanem immár több generáció közös élménye, világa, nyelve.

Saul Austerlitz, a popkultúra krónikása exkluzív interjúkat készített az írókkal, a rendezővel, producerekkel és a stáb tagjaival a sorozat történetéről, amely a Netflixen most is meghökkentően népszerű. Izgalmas részleteket közöl a forgatás körülményeiről, a Super Bowlról, londoni utakról, leszbikus esküvőkről, frizuradivatokról, szupersztárok cameoiról vagy a millió dolláros szerződésekről.

A Könyvfesztivál áprilisban enélkül is nagy esemény, de így, a Jóbarátokkal… Aki siet, az első példányokból vehet.

Szintén a Könyvfesztiválra készülünk a Kiadó történetének egyik legfontosabb vállalkozásával. Hosszú ideig küzdöttünk az irodalomtörténet legolvasottabb, legnépszerűbb íróinak egyikéért, akinek könyveit jó ideje csak antikváriumokban találni Magyarországon.

És sikerült! Sikerült meggyőzni a jogtulajdonost, sikerült megszerezni a jogokat, így tavasztól végre újra megjelennek Ernest Hemingway művei magyarul: tavasszal a világirodalom legfontosabb kisregényeként ismert Az öreg halász és a tenger, melyért Nobel-díjat kapott Hemingway, illetve a csodás szépségű Búcsú a fegyverektől.

Ősszel jön újabb kettő, aztán meglátjuk…

Az öreg halász és a tengert Ottlik Géza, a Búcsú a fegyverektőlt Örkény István fordította!

 

Olvastad már cikkünk folytatását? Az alábbi oldalakon találod:

Krimik és thrillerek a javából

KULT Könyvek, szépirodalom, satöbbi... 2020-ban

Kötelező olvasmányok - az üzleti világ géniuszai

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek
Az oldal tetejére