Barion Pixel
Kiadói ár
13.960 Ft
Eredeti ár
19.960 Ft
Webshop kedvezmény: 6.000 Ft 30%

Itt olvashattál a könyvről:

Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
HELLO21 10.000 Ft felett 10% extra

Dezső András könyvcsomag - 4 kötet

Kiadói ár
13.960 Ft
Eredeti ár
19.960 Ft
Webshop kedvezmény: 6.000 Ft 30%
Kívánságlistára teszem
Dezső András
ISBN: dezso_andras_csomag
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: 21. Század Kiadó

Dezső András könyvcsomag - 4 kötet

Dezső Andrást nem kell bemutatni senkinek, a volt indexes, jelenleg HVG-s oknyomozó újságíró neve egyet jelent a hitelességgel, a kérlelhetetlen igazságkereséssel és az izgalmas, szórakoztató, őszinte könyvekkel.

Ez a vásárlásod 14 pontot ér!

Leírás

Dezső András könyvcsomag - 4 kötet

-

Maffiózók mackónadrágban - A magyar szervezett bűnözés regényes története a 70-es évektől napjainkig

Magyar kóla - A kokain útja Magyarországon

Fedősztori - Kémek és titkos játszmák Magyarországon

Nagyfőnök - Portik Tamás és körének felemelkedése és bukása

 

 

 

Dezső Andrást nem kell bemutatni senkinek, a volt indexes, jelenleg HVG-s oknyomozó újságíró neve egyet jelent a hitelességgel, kérlelhetetlen igazságkereséssel, és az izgalmas, szórakoztató, őszinte könyvekkel.

A nagy sikerű Maffiózók mackónadrágban és a Magyar kóla méltán népszerű szerzője, akinek első kötetei több tízezres példányban keltek el, sikerét több dolognak köszönheti. A társadalom számára fontos, ám gyakran elhallgatott, vagy kevésbé ismert témáknak megy utána, dolgozza fel olyan formában, mely a nagyközönség számára könnyen értelmezhető. Művei egytől-egyig hiánypótlóak, könyveivel egyben közéleti missziót is teljesít, hiszen az általa feltárt, gyakran szenzitív témák amúgy nem kerülnének szóba.

A magyar szervezett bűnözés megismertetése, majd a kokain történetének és mai helyzetének bemutatása után a szerző nem kevésbé izgalmas témát választott, mint a magyar és a Magyarországon is aktív külföldi titkosszolgálatok rejtett működései, álcázott mechanizmusai, kétes trükkjei, melyekről keveset tud a nyilvánosság.

A kötet nemcsak a jelenkor, de a múlt titkaiba is beavat. A rendszerváltás előtti időszak megismerése révén a jelen történéseit is megismerhetjük, a kettő ugyanis összefügg. Dezső András a kutakodása során olyan múltbeli kémügyeket is részletesen feldolgoz, amelyeknek egy-egy dossziéját máig nem oldották fel a titkosítás alól.

Egy olyan világot ismerhetünk meg, ahol a múlt és a jelen nem sokban különbözik egymástól, hiszen a módszerek ugyanazok. Hogyan dolgoznak a valóságos James Bondok, és hogyan próbálják lefülelni őket? Mi a különbség a kémfilmek és a valóság között? Hogyan dolgoznak észrevétlenül a politikai döntéshozók keze alá a titkosszolgálatok? Milyen láthatatlan játszmák alakítják egy ország sorsát?

Dezső András tehát harmadik könyvében is fáradhatatlan kíváncsisággal nevezi néven azt az ismeretlen valóságot, mely minden társadalom egészséges működéséhez elengedhetetlen. A szerző különleges, újságírói optikája ezúttal a titkosszolgák és szolgálatok világára közelít rá.

 

 

 

 

 

 

"Telitalálat a könyv címe, amely nemcsak a „főszereplők” ízlésére, hanem az eredetileg mackósokat – páncélszekrényt fosztogató bűnözőket – is a soraik között tudó betörőbandákra utal, amelyekből az 1990-es évek magyar maffiája kinőtt. Dezső András alaposan feldolgozta e körnek a történetét, amerikai leágazásait, elvezetve a szálakat egészen a máig. Elegendő információt tudott szerezni ahhoz, hogy könyve megkerülhetetlen alapmű legyen a magyar alvilág történetét kutatók számára." - HVG  a Maffiózók mackónadrágban című könyvről

 

Akár botrányos történeteket szeretnénk olvasni kemény bűnözőkről, akár mélyebben szeretnénk megérteni egy mára már elharapózott társadalmi jelenséget és annak hátterét, a Magyar kóla mindkét esetben megállja a helyét. Ugyanakkor kiindulási pontként is szolgálhat az érdeklődők, szociológusok és törvényhozók számára. – Könyvterasz a Magyar kóla című könyvről

 

„A Fedősztori olyan, mint egy hírszerzőkről szóló novellagyűjtemény, nemcsak a rövid, tömör történetek miatt, hanem az irodalmi jellegük miatt. Nem szeretném, ha félreértenék, Dezső András valódi történeteket írt meg, amiket kikutatott, mégis úgy működnek ebben a könyvben, mint irodalmi szövegek. ” - Könyves Magazin

 

Dezső András könyvei megrendelhető önálló kötetként vagy kedvezményes csomagajánlatban.

 

 

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére