Barion Pixel

Céges karácsony - PPH

nincs karácsony könyvek nélkül

Könyves karácsony
tartalmas szórakozással

TÖLTSD MEG
TARTALOMMAL
VÁR A 21. SZÁZAD SZÍNES VILÁGA
VIP AJÁNLAT 

Az Önt meghívó Professional Publishing Hungary Kft. cég partnereként, dolgozójaként egyedi kedvezményt biztosítunk önálló vásárlásként a könyveink fogyasztói árából.

Közvetlen a gyártótól való beszerzéssel jelentős kedvezménnyel szerezhetőek be könyveink, melyet azoknak a céges partnereinknek kínálunk fel, akikkel mi is boldogan dolgozunk együtt.

VÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYEK

A weboldalunkon önállóan rendelő kiemelt vevők számára extra kedvezményt biztosítunk a kiadónk teljes KÖNYVES portfóliójára.

A vásárló ezáltal a legkedvezőbb feltételekkel juthat nálunk hozzá sikerkönyeinkhez, a kedvezményhez való jogosultságot pedig az Önt meghívó  Professional Publishing Hungary Kft. céggel való együttműködésünk teszi lehetővé.

TÖLTSD MEG
TARTALOMMAL
TÖLTSD MEG
MINŐSÉGGEL
FORGASD A 21. SZÁZADI ÉRTÉKEKET

Könyveinket a legnagyobb sikerkönyvek közül válogatjuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a magas minőségi megjelenésre, prémium érzést adva olvasóink kezébe.

Erős olvasói elköteleződés, kiemelkedő szerzői portfólió, könyveink exkluzív megjelenése és valóban tartalmas szórakozás jellemzi kiadónkat.

Díjnyertes és sikerlistavezető könyvek, valódi értékekeket közvetítő szerzők színesítik kínálatunkat.

A 21. Század Kiadó a hazai könyvkiadás TOP10 kiadói között szerepel.

 
MIÉRT JÁRSZ JÓL,
HA NÁLUNK VÁSÁROLSZ?
Karácsonyi könyvkínálat
NINCS KARÁCSONY KÖNYVEK NÉLKÜL

Vásárolj könyvet kiemelt vásárlóként kiadónk weboldalán exkluzív kedvezménnyel.

  • Használd a lenti kuponkódot, mellyel a meglévő alap kedvezményen túl további +21% kedvezményt érvényesítünk a vásárlás értékéből.
  • Az összevont kedvezményekkel így a fogyasztói árból 40%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg sikerkönyveink, közvetlen a kiadótól
  • A kedvezmény a webolalunkon készleten levő könyveinkre érvényesíthető. A  kiegészítőkre: puzzle, csoki, stb. és ajándákkártyára nem vonatkozik.
  • A kupon felhasználható: 2024.01.30-ig.
A 21. SZÁZAD
KEDVENCEI
 
Az oldal tetejére