Barion Pixel

Céges karácsony - Könyves karácsony - Konyv21

nincs karácsony könyvek nélkül

céges karácsony
tartalmas szórakozással

TÖLTSD MEG
TARTALOMMAL
VÁR A 21. SZÁZAD SZÍNES VILÁGA
KIADÓI KEDVEZMÉNY

Céges minimum 50.000 Ft értékű vásárlás esetén egyedi kedvezményt biztosítunk a fogyasztói árból.

A céges vásárlással a cég munkatársai számára egyedi kedvezményt nyújtunk, bónusz ajánlatként.

DOLGOZÓI KEDVEZMÉNYEK

A Könyves karácsony promócióban vásárló cégek számára összevont 40% dolgozói kedvezményt biztosítunk a kiadónk teljes portfóliójára a weboldalunkon történő egyéni megrendelések esetén.

A cég ezáltal egy egyedi, és a cégre szabott extra kedvezményt nyújthat dolgozói számára a weboldalunkon szereplő valamennyi saját kiadásban megjelent könyvére.

TÖLTSD MEG
TARTALOMMAL
TÖLTSD MEG
MINŐSÉGGEL
KÖZVETÍTSD A 21. SZÁZADI ÉRTÉKEKET

Könyveinket a legnagyobb sikerkönyvek közül válogatjuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a magas minőségi megjelenésre, prémium érzést adva olvasóink kezébe.

Erős olvasói elköteleződés, kiemelkedő szerzői portfólió, könyveink exkluzív megjelenése és valóban tartalmas szórakozás jellemzi kiadónkat.

Fontos számunkra, hogy minden megjelenésünkkel, kiadványban, rendezvényen, kommunikációban, szolgáltatásban egyaránt értéket és minőséget közvetítsünk.

A 21. Század Kiadó a hazai könyvkiadás TOP10 kiadói között szerepel.

TÁMOGASD
A FEJLŐDÉST
A 21. SZÁZADI VEZETŐI ÉRTÉKEK

Az egyéni fejlődések és a karrierépítés támogatása, a személyes célok és a cég terveinek elősegítéséért.

Közel 30 kötetes menedzser- és önfejlesztői könyv kínálatunk jelentős része a nemzetközi üzleti élet legnagyobb vezetőinek stratégiai döntéseit, sikereit, gondolkodás módját mutatja be.

Kincset érő könyvtár, kincset érő tudás a 21. század vezetői számára.

A 21. Század Kiadó a hazai könyvkiadás TOP10 kiadói között szerepel.

MIÉRT JÁRSZ JÓL,
HA NÁLUNK VÁSÁROLSZ?
Céges karácsonyi könyvkínálat
NINCS KARÁCSONY KÖNYVEK NÉLKÜL

Vásárolj minimum 50.000 Ft értékben céges vásárlóként könyvet a kiadónk weboldalán ajándékként a partnereknek, dolgozóknak, vagy céges belső könyvtárba, és a dolgozóidat is lepd meg egyéni kedvezményes vásárlás lehetőségével.

  • Használd a lenti kuponkódot, mellyel a meglévő alap kedvezményen túl további +21% kedvezményt érvényesítünk a vásárlás értékéből, mellyel 40% összevont kedvezményt érvényesítesz.
  • A céges vásárlást követően ugyanezt a kedvezményt biztosítjuk a cég dolgozói számára, akik így 40%-os kedvezménnyel vásárolhatnak egyénileg a 21. Század Kiadó weboldalán a lenti kuponkóddal.
  • A minimum 50.000 Ft értékű vásárlást követően elkészítjük a céged egyedi aloldalát weboldalunkon, egyedi kuponkódját a céged munkatársai számára.
  • Az első vásárláshoz használd a lenti kuponkódot és a vásárlási adatok alapján küldjük az egyedi céges kedvezményre jogosító információkat.
A 21. SZÁZAD
KEDVENCEI
Az oldal tetejére