Barion Pixel

Ez a weboldal cookie-kat ("sütiket") használ a felhasználói élmény javítása, a weboldal teljesítményének optimalizálása, valamint célzott hirdetések megjelenítése érdekében. A cookie-k kis adatfájlok, amelyeket a weboldal a böngészőjébe helyez el az Ön eszközén, amikor meglátogatja a weboldalunkat.

Az Elfogadom gombra kattintva elfogadhatja ezeknek a cookie-knak a a betöltését. Bővebben Adatkezelési tájékoztatónkból tájékozódhat.

Kiadói ár
1.290 Ft
Eredeti ár
3.290 Ft
Webshop kedvezmény: 2.000 Ft 61%
Menny.:
KIADÓI KEDVEZMÉNYEK
DPD, GLS, MPL, Foxpost, Packeta szállítás 1-3 munkanap
BookUp Könyvesbolt: INGYENES ÁTVÉTEL

Restaurant, Hungary - új fejezetekkel

Kiadói ár
1.290 Ft
Eredeti ár
3.290 Ft
Webshop kedvezmény: 2.000 Ft 61%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9789635681792

Restaurant, Hungary - új fejezetekkel - Kordos Szabolcs

 

Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén.

Leírás

Restaurant, Hungary - új fejezetekkel - Kordos Szabolcs

 

Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.

 

Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.

Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.

 

Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.

Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!

 

 

Kosárba

Az oldal tetejére