Barion Pixel
5.890 Ft
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
HELLO21 10.000 Ft felett 10% extra

Ünnepi szőrgombócok - macskás puzzle 500

5.890 Ft
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9780735362192

Ünnepi szőrgombócok - macskás puzzle 500 darabos - Galison

 

Harminc szórakoztató és egyedi macska szerepel a Galison Festive Fur Balls 500 darabos puzzle-ban. A puzzle összerakása után felfedezhető minden kedves macskaarc portréja egy csésze forró csokoládé vagy tea mellett, a pihentető ünnepi időszakban és hangulatban!

Lenyűgöző, színes grafikai elemekkel – vastag, erős prémium minőségű puzzle darabok.

A Galison puzzle-ok, papíráruk és egyéb ajándékok a művészetet hozzák el az otthonokba, népszerű szórakozást nyújtva a gyermekeknek, felnőtteknek és az idősebbeknek is. 

Leírás

Ünnepi szőrgombócok - macskás puzzle 500 - Galison

Illusztrátor: Liza Lewis

o

 

 

Harminc szórakoztató és egyedi macska szerepel a Galison Festive Fur Balls 500 darabos puzzle-ban. A puzzle összerakása után felfedezhető minden kedves macskaarc portréja egy csésze forró csokoládé vagy tea mellett, a pihentető ünnepi időszakban és hangulatban!

 

500 darabos puzzle - mókás és változatos gyönyörű macskás illusztrációval, nagyszerű családi tevékenység felnőttek és gyermekek számára, családi programként is.

Lenyűgöző, színes grafikai elemekkel – vastag, erős prémium minőségű puzzle darabok. 

 

Kiváló választás és tökéletes minőségű ajándék lehet minden puzzle, valamint macskákat és vizuális művészetet kedvelő számára – no és persze tökéletes kikapcsolódás saját magunknak! 

A doboz tartalmazza a puzzle kirakását segítő képet.

o

 

  • LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK – A Galison folyamatos minőségellenőrzést alkalmaz a gyártás során, hogy a tökéletes minőséget biztosítsa felhasználói számára.  Minden darab tükröződésmentes és nem mérgező tintával van nyomtatva.
 
  • KÖNNYŰ KEZELÉS – Az 500 puzzle-darab vastag és masszív kivetelezésű, a hátoldaluk fehér matt felülettel rendelkezik.  Könnyebb nehézségű feladat.

       Puzzle kirakott mérete 50,8 x 50,8 cm.

       Doboz mérete 20,3 cm x 20,3 cm x 5,1 cm.

A masszíy tárolódoboz praktikusan kezelhető mérettel rendelkezik és ideális a puzzle darabok biztonságos és sérülésektől mentes tárolására. 

A Galison puzzlekat matt felületű, erős dobozokba csomagolják, amely tökéletes minőséget nyújt ajándékozás során és a későbbi tároláshoz is. 

 

o

 

GALISON – prémium minőségű szórakozás az egész család számára.

Puzzle-ok, papíráruk és egyéb ajándékok melyek a művészetet hozzák közelebb a mindennapi életbe.

A Galison az üzleti tevékenységét múzeumokkal együttműködve kezdte meg 1979-ben azzal a céllal, hogy a különböző művészek alkotásait jól megtervezett papírtermékek formájában széles körben elérhetővé tegye. Manapság a Galison már széleskörű portfólióval és évente frissülő új kollekciós termékekkel rendelkezik. A cég küldetése, hogy inspirálják az embereket az általuk gyártott termékekkel és közelebb hozzák a művészetet a mindennapi életünkbe.

A Galison márka garancia a tökéletes minőségű kivitelezésére.

 

 

Az Ünnepi szőrgombócok - 500 darabos macskás puzzle mókás és változatos grafikája tökéletes kikapcsolódást nyújt gyerekeknek, felnőtteknek és közös családi programként egyaránt.

 

Tedd a kosaradba ezt a páratlan szépségű puzzle-t.

 

 

 

Az oldal tetejére