Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
4.492 Ft
Eredeti ár
5.990 Ft
Webshop kedvezmény: 1.498 Ft 25%
Kiadói kedvezmény minimum 25%
GLS, MPL, Packeta szállítási módok
Személyes vásárlás -25% a BookUp Könyvesboltban
Extra bónusz kuponkód B+10 21.000 Ft vásárlás felett
Termék címkék:
2024 életmód önfejlesztő

Úgy élj, ahogy élni akarsz -  Arthur C. Brooks - Oprah Winfrey

Kiadói ár
4.492 Ft
Eredeti ár
5.990 Ft
Webshop kedvezmény: 1.498 Ft 25%
Kívánságlistára teszem
Gyártó: 21. Század Kiadó
ISBN: brook-oprah
Ez a vásárlásod 5 pontot ér!

Úgy élj, ahogy élni akarsz -  Arthur C. Brooks - Oprah Winfrey

Vedd a kezedbe a jövődet – ne várj, ne abban reménykedj, hogy a körülmények idővel kedvezőbbre fordulnak.

Várható megjelenés: 2024.01.15

Leírás

Úgy élj, ahogy élni akarsz -  Arthur C. Brooks - Oprah Winfrey

Módszer és tudományos alap a boldogabb mindennapokhoz

New York Times Bestseller

 

Lehetsz ennél boldogabb. És életed kalandja lesz bejárni ezt az utat. 

Ebben a könyvben Arthur C. Brooks és Oprah Winfrey egy utazásra invitálnak: függetlenül attól, mennyi kihívást tartogatnak jelenlegi körülményeid, lépéseket tehetsz annak érdekében, hogy több örömben legyen részed. A legfrissebb tudományos eredményeket ötvözik személyes tapasztalataikkal, amelyeket sok évi segítő munka során gyűjtöttek be. Gondolataikat ilyen módon konkrét cselekvési tervvé tudják alakítani, amelyet már most végrehajthatsz, ahelyett, hogy a külvilágban zajló változásokra várnál.  

Belátó figyelem, együttérzés és remény – Brooks és Winfrey bemutatják, hogy saját érzelmi háztartásunk rendben tartása azonnali hatást gyakorol életünkre, kutatásokon alapuló gyakorlati tanácsokkal szolgálnak a boldogság négy pillérével – család, barátságok, munka, hit – kapcsolatban. Miközben részletesen kifejtik, mit érdemes tenned, saját pályájuk és mindennapjaik során leszűrt bölcsességekkel rukkolnak ki, és olyan átlagemberek életéből vett példákat hoznak, akik komoly hátrányok és nehézségek ellenére boldogan teszik a dolgukat. 

Lényeg az, hogy vedd a kezedbe a jövődet – ne várj, ne abban reménykedj, hogy a körülmények idővel kedvezőbbre fordulnak. Itt van a kezedben az Úgy élj, ahogy élni akarsz – a jobb, örömtelibb élet alapvetése. 

 


Oprah Winfrey a világ egyik legismertebb és legbefolyásosabb médiaszemélyisége, huszonöt éven át volt a nevét viselő tévéműsor házigazdája. 
Arthur C. Brooks
a Harvard professzora, üzleti és vezetői kurzusokat tart a boldogság témakörében. Magyarul megjelent könyve: A csúcsra és felfelé (2023). 

Értesítést kérek

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére