Barion Pixel
Kiadói ár
14.990 Ft
Eredeti ár
22.060 Ft
Webshop kedvezmény: 7.070 Ft 32%
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
HELLO21 10.000 Ft felett 10% extra

Történelmi romantikus könyvcsomag - 2024

Kiadói ár
14.990 Ft
Eredeti ár
22.060 Ft
Webshop kedvezmény: 7.070 Ft 32%
Kívánságlistára teszem
Jan Moran, Melanie Hudson, Meg Waite Clayton, Fiona Valpy
ISBN: tort-rom-csom- 2024
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: 21. Század Kiadó

Történelmi romantikus könyvcsomag - 2024

Ez a vásárlásod 15 pontot ér!

Leírás

Történelmi romantikus könyvcsomag - 2024


Fiona Valpy: A kerti útvesztő

 

 

A háború alatt meg kellett őrizni a titkot – most viszont mindenkinek meg kell tudnia...  

 

Toszkána, 1943. Beatrice-nek az volt az álma, hogy egy éven át külföldön angolt tanít, de a háború keresztülhúzta a számítását. Nem tudja elhagyni az országot, ezért a Villa delle Colombe-ban húzza meg magát, amelynek kertjében egy ciprusokból ültetett útvesztő található. Az épületben lakó kedves olasz pár többeket, felnőtteket és gyermekeket egyaránt beköltöztet biztonságosnak hitt otthonába. A háború előrehaladtával azonban a birtok lakói borzasztó dolgoknak lesznek tanúi.

2015. Tess férje elvesztését gyászolva, fájdalommal teli szívvel érkezik a villába. Beatrice ma is itt él, ő vigyáz a birtokra – megmutatja Tessnek, hogy ez a kert valódi gyógyír a lelki sebekre. Tess lassacskán kezdi jobban érezni magát. De odalesz a béke, mert megjelenik Marco, a villa tulajdonosa, aki ingatlanfejlesztők kezére akarja játszani a régi épületet.

Beatrice ráébred, ha feltárja a villa fájdalmas múltját, megakadályozhatja Marco tervét. Tess is megérti, hogy a Villa delle Colombe nem egyszerűen menedék volt, hanem igazi fáklya, amely beragyogott egy sötét időszakot. Vajon rá tudja venni Tess a tulajdonost, hogy adjon még egy esélyt a patinás helynek – és egyúttal a nő életébe is újra beköszönthet a boldogság?

 

„Megrendítő, ragyogó történet.” ―Woman's Own

 

„Valpy lenyűgöző stílusa életre kelti a kastélyt és a körülötte elterülő csodálatos kertet, amelyben ciprusfákból épült labirintus található.” ― Historical Novels Review

 

Villa delle Colombe nem egyszerűen menedék volt, hanem igazi fáklya, amely beragyogott egy sötét időszakot.

 

 

A csokoládémester - Jan Moran

-

 

történelmi romantikus regény

-

Az olaszországi Amalfiban játszódó regény csokoládéról, szerelemről és titkokról

-

 

San Francisco, 1953: Celina Savoia vigasztalhatatlan. A férje rejtélyes körülmények között elhunyt. Kisfiukat Olaszországba viszi, Amalfi verőfényes tengerpartjára, hogy megismertesse férje rokonságával. Celinának már a szülei is csokoládéval dolgoztak. A családtagok szeretetétől övezve új életet kezdene ebben a varázslatos, romantikus környezetben, amikor megsejti, hogy férje sötét titkot őrzött, amely a második világháború végnapjaihoz kapcsolódik – és ez tönkreteheti a jó viszonyt, amely az olaszországi rokonokkal létrejött.

Kísértést érez, hogy új szerelmet találjon, de a férje alakját övező rejtély lefoglalja. Rabul ejti a dilemma, hogy felderítse-e az igazságot, vagy inkább örüljön, hogy ennyire megszerette új családját. Elhunyt férjének testvérével, Lauróval egészen Peru kakaótermő vidékéig kell menniük, hogy feltárhassa a titkot, amely mindannyiukat veszélybe sodorhatja.  

-


Jan Moran USA Today-bestsellerszerző. Történelmi és mostani regényeket egyaránt ír. Könyvei: Hepburn’s Necklace, The Winemakers, The Perfumer, illetve a Summer Beach és a Coral Cottage sorozatok.

-

A könyvben megtalálható a Chuao Csokoládémanufaktúra csoki trüffel receptje.  

 

„Tuti fogás a történelmi románcok kedvelőinek: ez egy szívbe markoló rejtély története.” – Library Journal

 

„Új, kiérlelt hang a romantikus családtörténetek világában.” – Booklist

„Jan Moran a nagyszabású románcok új királynője.” – Rebecca Forster, USA Today-bestsellerszerző

Az olaszországi Amalfiban játszódó regény csokoládéról, szerelemről és titkokról.

 

 

 

Románc Párizsban - Melanie Hudson

 

USA Today bestsellerszerző

 

A háború legsötétebb napjaiban

egy véletlen találkozás

mindent megváltoztat

 

Sebastian Braunt, a német orvost az első világháborúban szerzett élményei megsebezték. Azóta csendes életet él, ellátja betegeit, gondozza szeretett kertjét. Egészen addig, amíg be nem toppan az életébe Sophie Hathaway, aki megkérdőjelezi a doktor alapelveit. Sebastian életében először szerelemre lobban, de máris küszöbön az újabb háború, amely nem csak a lelki békéjét fenyegeti.

Miközben a német csapatok megközelítik a Csatorna-szigeteket, Sebastian válaszúthoz ér: maradjon meg annak a békeszerető polgárnak, aki eddig volt, vagy álljon ki elveiért, és adott esetben harcoljon is értük? Amikor Sophie-val el kell válniuk egymástól, Sebastian megérti, talán örökre szerelem nélkül marad. De aztán Párizsban egy véletlen találkozás beindítja az eseménysort, amely minden ízében veszélyes, pusztító románchoz vezet.

 

Olvasói vélemények:

„Zseniális, felettébb kivételes könyv… rendkívüli.” – Kayla

 

„Elgondolkodtató és kiszámíthatatlan… meglepett.” – Christy

 

„Nagyszerű olvasmány… szívből ajánlom.” –Lesley

 

„Gondosan felépített… Nem akartam letenni a könyvet.” – Sheri

 

„A cselekmény tempós, jól felépített, magával ragadtak a fordulatok és a feszültség… Remélem, egy nap látom majd filmvásznon is.” – Norma

 

„„Nagyformátumú! Filmet kellene készíteni belőle: gyönyörű, képszerűen megelevenedő írás, megpendíti az összes érzelmi húrt.” – Mandy

 

„Abszolút lenyűgöző az elejétől a végéig… Hihetetlen történelmi kutatómunka rejlik a háttérben, amely a könyvben is érzékelhető. Fantasztikus történet. Kötelező olvasmány.” – Amy

 

„Egy szuszra elolvastam az egészet… Romantika, történelem, és természetesen Melanie Hudson gyönyörű stílusa teszi a regényt a 2. világháborús kánon kiváló kiegészítőjévé, nem szabad kihagyni!” – Tiffany

 

Egy véletlen találkozás mindent megváltoztat...

 

 

A párizsi postamesternő - Meg Waite Clayton

 

 

Nagy ívű romantikus történet Az utolsó vonat Londonba szerzőjétől

New York Times bestsellerszerző

 

Franciaország a német megszállás kezdeti napjaiban. Európát a háború szakítja ketté, és egy ifjú amerikai örökösnő siet a nácik által üldözött művészek segítségére.

 

A szép és vagyonos Nanée kalandvágyó szellemnek született. Hogy szabadságvágyát kiélje, meg akar tanulni repülni. Amikor a német tankok átlépik az országhatárt és bevonulnak Párizsba, ez a csupaszív nő, akinek van egy kutyája, csatlakozik az ellenálláshoz. Postamesternő néven emlegetik, mert információkkal látja el a bujkálókat. Naneé bájait és fortélyait állítja szolgálatába, hogy az üldözötteket elszállásolja, majd biztonságos helyre kísérje.

Edouard Moss fotográfus. Kislányával elmenekült Németországból, de azután Franciaországban internálják, munkatáborba kerül. Élete találkozik Nanée-éval, és a veszélyek közepette a magánéletben és a politikában egyaránt tetőfokukra hágnak a szenvedélyek.

 

Meg Waite Clayton története valós eseményekre épül. Főhősét Mary Jayne Gold chicagói örökösnőről mintázta, aki művészeket és értelmiségiket csempészett ki a megszállt Franciaországból.

 


Meg Waite Clayton #1 Amazon fiction bestsellerszerző, az amerikai Könyvkritikusok Körének tagja. Írásait többek közt a Los Angeles Times, a New York Times és a Washington Post is közölte. Korábbi műveivel díjak és jelölések sorát zsebelte be. Az utolsó vonat Londonba c. kötetének forgatókönyv-változatát a Nicole Kidman és Meryl Streep által támogatott The Writers Lab választotta ki fejlesztésre.

 

„Clayton nagyszerűen mondja el a második világháború alatti francia ellenállásban tevékenykedő, bátor amerikai nő történetét... Lírai, gondolatébresztő prózája élettel tölti meg a szereplőket. Bámulatos portré egy komplex nőalakról – jó testhosszal jár a mostani második világháborús regények zöme előtt.” – Publishers Weekly

 

„Clayton szerelmes történelmi regénye rabul ejti az olvasót, és méltó emléket állít az igaz bátorságnak, azoknak, akik az életben maradásért küzdöttek és mindent kockára tettek, hogy másokon segíthessenek.” – Booklist

 

Méltó emléket állít az igaz bátorságnak, azoknak, akik az életben maradásért küzdöttek és mindent kockára tettek, hogy másokon segíthessenek.

Az oldal tetejére