A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Timothy Snyder könyvcsomag - 2 könyv

Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
7.480 Ft
5.230 Ft
Webshop kedvezmény: 2.250 Ft
Webshop kedvezmény: 30%
Timothy Snyder
ISBN: Snyder csomag
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 0

Timothy Snyder könyvcsomag - 2 könyv

Snyder csomag - 3 cím

NEM KAPHATÓ pillanatnyilag ez a termék!
Kifutás dátuma:
2020-06-18

Fülszöveg

Timothy Snyder könyvcsomag - 2 könyv

Snyder művei többet ígérnek, mint az újságok szalagcímei: a jelenkori történelmünket feldolgozó könyvei hatalmas kutatómunka és személyesen készített interjúk sora előzte meg minden könyve esetén.

„Nincs könyv, amely ijesztőbben és szemléletesebben írná le a nyugati liberális demokráciák jelenlegi krízisét, mint Snyder A szabadság felszámolása című munkája.” —Foreign Affairs

Timothy Snyder könyvei megvásárolhatóak kötetenként vagy kedvezményes csomagajánlatban.

Fontos, a csomagár egyben érvényes, ha valamit kiveszel belőle a kedvezményes ajánlat elveszik a többi címre is.

Snyder csomag - 3 cím

A szabadság felszámolása - Timothy Snyder

Snyder nem kertel: világossá teszi, hogy egyenlőség vagy oligarchia, az individuum vagy a totalitárius rendszer, igaz vagy hamis állítások között kell választanunk, ha a nyugati liberális demokráciák mai krízisét vizsgáljuk.

Elemző munkájában a teljesség igényével tárja fel, milyen fenyegetés nehezedik korunk demokratikus politikai rendszereire és törvényi hátterükre. Ahhoz, hogy szembenézzünk ezzel a kihívással, tisztáznunk kell politikai hagyományainkat, értékrendünket, továbbá azt is, hogy a jövő milyen igényeket támaszt tradícióink megújítására.

A könyv felfrissíti az életvitelünkre vonatkozó, aktuálisan érvényes tudásunkat – szerzője előrelépést és kiutat kínál a jelenlegi világpolitikai helyzetből, és számol a lehetséges dilemmákkal.

„Briliáns és felkavaró elemzés. Mindenkinek el kell olvasnia, aki érteni szeretné a jelenlegi, világméretű politikai válságot.” —Yuval Noah Harari, a Sapiens című könyv szerzője

A zsarnokságról - Húsz lecke a huszadik századból - Timothy Snyder 

New York Times Bestseller

A huszadik században európai demokratikus rendszerek sora roppant össze és vált fasiszta, náci, illetve kommunista diktatúrává.

Európa huszadik századi történelme megmutatja nekünk, hogy társadalmak összeroppanhatnak, demokráciák összeomolhatnak, az etikai tartás megtörhet, és hogy egyszerű emberek hirtelen korábban elképzelhetetlen helyzetben találhatják magukat.

A jelenben ráismerhetünk a múltra, és ebből a ráismerésből tanulságokat vonhatunk le. 

„Úgy vedd a kezedbe ezt a könyvet, mint orvosi leírást egy fertőző betegségről. Olvasd gondosan, és figyeld a tüneteket!” - New York Times

 

 

Snyder csomag - 3 cím

Ezek is érdekelhetnek:

Termék címkék: 2019, csomag, Timothy Snyder