Barion Pixel

Termékelőfizetés - BookTok

Évente 3 alkalommal
új exkluzív könyvcsomag

Nehéz követni az újdonságokat és azon belűl a kiemelt könyvsikereket? Fókuszáljunk közösen a legjobb címek megtalálására! Érdeklődési körödnek megfelelően indítsd el az előfizetésedet a kiválasztott könyvcsomagunkra, a jövőbeli olvasmányaid beszerzéséről pedig mi gondoskodunk. 

Nálunk a megjelenés előtt kerül általad kifizetésre a soron következő rendelés, nem kell teljes évet előre megfinanszíroznod.

Garantált
sikerkönyvek és
meglepetések

Az előfizetéses könyvcsomagban 2 kiemelt új megjelenésű könyvet és könyves kiegészítőket fogunk küldeni. A könyvcsomagban biztosan az egyik legfontosabb megjelenésünket fogod megkapni és mellé érdeklődési körnek megfelelően egy friss újdonság fog még bekerülni, amit ha személyesen értékesítenénk, biztosan felhívnánk rá a figyelmedet.

A csomagok minden esetben kiegészítő terméket is tartalmaznak, melyek kiválasztásában törekszünk arra, hogy olyan termék kerüljön amivel valóban kényeztethetünk.

2 ÚJDONSÁG
A SIKERLISTÁKRÓL VÁLOGATVA
A KÖNYVEK MELLETT A CSOMAG AKTUÁLIS TARTALMA
TRENDI ÉS HASZNOS KIEGÉSZÍTŐK
Kényelem és kényeztetés!

Az általad kiválasztott témájú, negyedévente érkező új előfizetéses könyvcsomag  a megjelenés napján automatikusan kiküldésre kerül hozzád.

Az előfizetésedet követően minden újabb csomag érkezése előtt értesítünk e-mailen, hogy érkezik az új csomag és megterhelhetjük-e a bankkártyádat. Ha az az időszak valami miatt nem aktuális neked, akkor lemondhatod az előfizetést. 

Az előfizetésed tartalma minden csomagban:

2 db új sikerkönyv,  a könyvekhez kapcsolódó izgalmas meglepetés kiegészítő termék vagy termékek. 

Több tematikus könyvcsomagot fogunk elindítani, most itt erről a felületről továbbkattintva a BookTok könyvcsomagra fizethetsz elő.

 

Vár a 21. Század színes világa!

 

Köszönjük a bizalmat!

Az oldal tetejére