A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Szupermarket - Bobby Hall

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
3.890 Ft
673 Ft
Webshop kedvezmény: 3.217 Ft
Webshop kedvezmény: 83%
Bobby Hall
ISBN: 9786155955426
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 1

Szupermarket - Bobby Hall

Az őrület és a kreativitás lényegének élveboncolása. Elgörbül tőle az ember agya.

A Grammy-díjra jelölt zenész, Bobby Hall, a.k.a. Logic káprázatos debütregénye, mely a New York Times sikerlistáját is meghódította!

Menny.:

Fülszöveg

Szupermarket - Bobby Hall 

 

Thriller

Nemzedékének legkreatívabb művésze, Bobby Halla.k.a. Logic közreadta káprázatos debütregényét.

„Bobby Hall első regénye olyan, hogy elgörbül tőle az ember agya. Épp olyan szilajul tör előre a prózai stílusa, mint a dalszövegei. A Szupermarket olyan, mintha a Meztelen ebédet összeöntenénk a Száll a kakukk fészkére című regénnyel és aztán az egészet beoltanánk a Harcosok klubjával.” - Ernest Cline, a Ready Player One című #1 New York Times Bestseller szerzője

Flynn teljesen besült: depressziós, nemrég kidobta a barátnője és otthon lakik az anyukájával. Úgy volt, hogy a szupermarket mindent megváltoztat. Normális munkahely, állandó bevételi forrás. A munka nem is munka igazán, ha ezáltal megmentheted önmagadat. De a dolgok nem éppen olyanok, ahogy ez az árukkal megrakott polcsorok közül látszik.

Egyik nap Flynn megérkezik a munkába és egy bűntény kellős közepében találja magát. Hirtelen az egész világ összeomlik körülötte. Titkok bukkannak fel elkínzott elméje mélyéről. Flynn nem hajlandó arra, hogy válaszokat keressen. Viszont a szupermarketben van valami, ami úgy tűnik, éppen őt keresi...

A Szupermarket fekete humorú pszichológiai thriller, az őrület és a kreativitás élveboncolása. Ki hitte volna, hogy minden ott rejlik az egyik, árukkal megrakott polcsoron – így a szex, a drog és a gyilkosság is?

 

A Grammy-díjra jelölt zenész, Bobby Hall, a.k.a. Logic káprázatos debütregénye, mely a New York Times sikerlistáját is meghódította, már megérkezett a könyvesboltokba és kiadónk webshopjába is!


Illusztráció: Jose Fernandez

Kosárba

Ezek is érdekelhetnek:

Termék címkék: 2019, bobby hall, thriller