Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
8.990 Ft
Eredeti ár
13.920 Ft
Webshop kedvezmény: 4.930 Ft 35%
Kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
Extra bónusz kuponkód 2024-02-24 10.000 Ft vásárlás felett

Édesvízi mediterrán csomag - Balaton-felvidéki családregény 4 kötet

Kiadói ár
8.990 Ft
Eredeti ár
13.920 Ft
Webshop kedvezmény: 4.930 Ft 35%
Kívánságlistára teszem
Gyártó: 21. Század Kiadó
ISBN: ÉMcsomag
Ez a vásárlásod 0 pontot ér!

A Balaton irodalmi nagyköveteként is emlegetett szerző regényfolyamában a magával ragadó „bor, mámor, Balaton” hangulaton kívül olyan témák is terítékre kerülnek, mint a természetvédelem, a múlt örökségének értő felhasználása, vagy éppen a felelősség a minket befogadó közösségért.

 

Leírás

Édesvízi mediterrán csomag - Balaton-felvidéki családregény 4 kötet

 

A híres toszkán és provence-i élményregényekkel vetekedő történet sodrását hatásosan adagolt sok-sok humorral, gasztronómiai kalanddal és életszeretettel fűszerezi a szerző, így aztán nekünk, olvasóknak nem marad más dolgunk, mint ismételten megmerítkezni a semmi mással össze nem téveszthető édesvízi mediterrán magával ragadó hangulatában és életérzésében. 

Egy kanadai magyar házaspár úgy dönt, hogy végleg letelepedik Balatonszépén, felújítja a megörökölt romos kúriát és megpróbál beilleszkedni a Balaton-parti kis falu életébe. Ami ugyan sok munkával jár, de közben örömmel élik az életüket, új barátokat szereznek, és mindvégig arról ábrándoznak, hogy hamarosan újjászületik a ház, a kert, hogy a szőlőből, a borászkodásból, és a vendéglátásból fognak megélni... Felfedezik a legjobb helyeket a környéken: hol lehet a legfinomabb kecskesajtot, mézet vagy éppen erdei gombát venni – és hát a vendéglősökkel is behatóbb kapcsolatra tesznek szert. Közben újabb furcsaságok derülnek ki a Fenséges Rom és a birtok örökhagyójáról és annak titokzatos múltjáról...

Olvasói kommentek:

"Most olvasom, egyszerűen imádni való!"

"Nagyon szerettem én is.Így még izgalmasabb volt,hogy a Balaton-felvidék és a Káli-medence kedvenc túrahelyszíneim.Be tudtam azonosítani a helyeket,ahol a történetek játszódnak."

"Elolvastam mindhármat, szinte letehetetlen, nagyon élveztem."

"Mindhárom elolvasva, családban továbbadva - olvassátok Ti is élmény volt."

"Olyan hangulata van a trilógiának, amilyennel régen találkoztam. Pár hónapja olvastam, de időnként felbukkan bennem az egész történet, és ott vagyok! Jó tollú író!"

"Első kettő kiolvasva... magával ragadó, hangulatos olvasmány."

"Mindhárom kötetet olvastam a megjelenéskor, de tervezem, hogy újra elolvasom hamarosan. Nagyon tetszett!"

"... filmre kívánkozó könyvek, nagyon jó sorozat lehetne ..."

"Karácsonyi ajándékként érkezett hozzám...szerettem olvasni!"

forrás: facebook posztok egyike

Noha a Balaton-felvidéki családregény a szerző szándéka szerint trilógiának készült, az olvasók másképp gondolták, és kikényszerítették a folytatást, így lett tetralógia, a trilógiából!

Tóth Gábor Ákos a Balaton trilógia után új történetbe kezd; a helyszín és a szereplők újak, a konfliktusokra végül megoldásokat kínáló, sodró mesélőkedv a régi… ezúttal az Őrségbe kalauzolja az Olvasókat a szerző.

Kosárba

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére