A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

M. KISS CSABA

Pályafutását újságíróként kezdte, majd amikor az Ablak című műsorba kerestek fiatal munkatársakat jelentkezett, így került a Magyar Televízióhoz. A kereskedelmi televíziók indulásakor először az RTL Klubhoz, majd a TV2-höz csatlakozott, mert, ahogy fogalmazott: "Elegem volt a megbízható vidéki fiú szerepköréből". Ott a Jó estét, Magyarország felelős szerkesztője, később a Napló című műsor egyik arca volt, de gyakran vezetett műsort a Mokkában is.

2006-ban, az MTV-hez visszatérve első feladata volt a Kékfény című bűnügyi műsor megújítása. 2007-től, négy éven át a Szempont című műsort vezette. 2013-tól a Story4 Hír24 c. műsorában dolgozott.

Első könyve, a “Kása”, a világhírű vizilabdázóról, Kásás Tamásról szólt. A másodikban, melynek címe Két életem, egy halálom, Czeizel Endre életének utolsó hónapjait írta meg. 

Mindkét könyv több kiadást ért meg és tízezres példányszámban fogyott el.

Most első filmjén dolgozik, melynek címe: Brazilok

 

A 21. Század Kiadó gondozásában megjelent könyvei:

 

Rendezés: