A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

KOVÁCS KOVI ISTVÁN

Kovács Kovi István szakmájában világhírű felnőttfilmes producer, 1991-ig fotóriporterként dolgozott. Egy baleset után fel kellett adnia a foglalkozását, így fordult a pornószakmához, és így lett rövid idő alatt a magyar “pornó pápa”.„Amikor elkezdtem, Magyarországon még nem volt szexfilm-gyártás. A filmeket vagy turistaként hozták be az emberek, vagy az akkori egyetlen kiadócég adta ki itthon, szinkronizálva. Hazai gyártású film azonban, magyar szereplőkkel nem készült. Ma már évente körülbelül 150 film kerül piacra, de ebben benne vannak a házilag leforgatott, lényegében amatőr filmek is.” - mondta magáról. Évekkel és megszámlálhatatlan filmmel később “Kovi” Las Vegasban átvehette az AVN (Adult Video News) két díját a The Splendor of Hell című legutóbbi munkájáért, amelynek főszereplője Monique Covet, de látható benne Michelle Wild is. A szakmában Oscar-díjként elfogadott kitüntetést a film és a rendezői munka kapta.

Első könyve, a Bűnös élvezet több kiadást megért és elsősorban őszinteségével és újszerűségével aratott rendkívüli sikert. 

A 21. Század Kiadó gondozásában megjelent könyvei:

Rendezés: