A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél

JORDAN B. PETERSON

Jordan B. Peterson kanadai klinikai pszichológus, a Torontói Egyetem pszichológus professzora.

1962-ben született a kanadai Edmontonban három gyermek közül a legidősebbként. Apja tanító volt, édesanyja pedig könyvtáros. Nős, két gyermek édesapja.

Szakterülete a szociál- és személyiségpszichológia, és kiemelten foglalkozik a vallási és ideológiai hit pszichológiájával is, valamint a személyiség és a teljesítmény értékelésével és fejlesztésével.

Jordan B. Peterson doktorija megszerzése után a McGill Egyetemen, majd a Harvardon oktatott. Végül visszatért Kanadába és 1998 óta a Torontói Egyetem professzora.
Peterson mára a világ egyik legbefolyásosabb gondolkodója lett. YouTube videóit és podcastjait világszerte több száz millióan hallgatták meg, globális könyvturnéjára több mint 250 000 ember volt kíváncsi.

Jordan B. Peterson 12 szabály az élethez című könyve 2018-ban jelent meg magyarul. Világszerte hatalmas sikert aratott, és rengeteg embernek nyújtott kapaszkodót a nehezebb időszakokban.

A könyv folytatása, a Túl a renden: újabb 12 szabály az élethez a nemzetközi premierrel egy időben, 2021 márciusában érkezett a magyar olvasókhoz. 
 

Rendezés:
Az oldal tetejére