A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Holly Madison - Lenn, a nyúl üregében című könyv szerzője - 21. Század Kiadó

Holly Madison fotómodell, és televíziós személyiség.

Az oregoni kisvárosból származó Holly Sue Cullent egy huszonegy éves korában meghozott spontán döntés változtatta Holly Madisonná, Hugh Hefner első számú barátnőjévé. 

A Playboy-villa lányai címmel TV sorozatban volt látható, mely Hugh Hefner nem mindennapi életét hivatott bemutatni. Az élet a hírhedt villában messze nem álom, inkább rémálom. Erről az időszakról írt könyvet, mely Lenn, a nyúl üregében címmel jelent meg. Holly őszintesége megdöbbentő és megindító egyben. Vallomása a villában töltött időről, a drogokról, a szexről, a lelki és testi abúzusról, a hírhedt bulikról – a felső tízezer színfalak mögött zajló valódi életéről – letaglózó olvasmány.

Nem véletlenül szerepelt a The New York Times, az Amazon és szinte minden más sikerlista élén, hónapokon át, és adtak el belőle több millió példányt.

 

A 21. Század Kiadó gondozásában megjelent könyvei:

 

 

Rendezés:
Holly Madison
3.990 Ft 990 Ft